I… què farem per Sant Jordi?

Us presentem una sèrie d'idees i propostes que hem trobat per la xarxa. Esperem que us agradin:

Us presentem una sèrie d’idees i propostes que hem trobat per la xarxa. Esperem que us agradin:

 • Un Symbaloo, és un recull de webs en una sola pàgina. Aquest n’és un amb contes, activitats, dossiers, cançons i més recursos de Sant Jordi: http://www.symbaloo.com/mix/santjordi1
 

   👉🏻 Us animeu a fer un projecte de Sant Jordi? I si a més hi poseu activitats plàstiques amb pintures o materials diferents? Us recomanem tant el curs de Treball per projectes com els de Plàstica a l’aula.

   • 60 hores , Educació Infantil

    Treball per projectes

    En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

    Curs reconegut pel Departament.

   • 30 hores , Educació Infantil

    Plàstica avançat

    En aquest curs de plàstica per a docents aprofundiràs en diferents tècniques artístiques amb diversos tipus de papers i materials de construcció. Al mòdul final, integraràs les activitats artístiques en qualsevol unitat didàctica no relacionada directament amb les arts plàstiques.

    Curs reconegut pel Departament.

   • 30 hores , Educació Infantil

    Plàstica inicial

    En aquest curs de plàstica per a docents, aprendràs eines i estratègies pràctiques per a fomentar l’educació artística a les etapes d’Educació Infantil i de Primària. Fomentaràs l’experimentació, la creativitat i l’intercanvi de treballs a classe. En aquest curs duràs tot el contingut teòric a la pràctica.

    Curs reconegut pel Departament.