Resolució de dubtes per a oposicions del curs de situacions d’aprenentatge

14,95

Prepara’t les oposicions amb aquesta sessió en directe amb el tutor del curs de situacions d’aprenentatge. Un cop t’inscriguis, li podràs enviar les preguntes que tinguis després de realitzar el curs. A la vegada, si durant la sessió t’apareixen nous dubtes, els podràs resoldre.

Es recomana realitzar aquesta sessió només a aquells alumnes que hagin realitzat el curs de situacions d’aprenentatge.

SKU: Situacions-exp Categories: , , Etiquetes: ,

Descripció

Descripció

Aquesta ampliació del curs de Situacions d’aprenentatge està pensada per aquells doqualumnis que vulguin resoldre dubtes relacionats amb la convocatòria d’oposicions. Realitzant la inscripció, tens accés a un formulari on podràs dipositar les teves preguntes, les quals es resoldran amb el tutor a través d’una sessió en directe.

Informació addicional

Sessions en directe

7 de març de 18:00 a 19:00, 16 de març de 18:00h a 19:00h, 20 d'abril de 18:00h a 19:00h, 18 de maig de 18:00h a 19:00h, 22 de juny de 18:00h a 19:00h, 20 de juliol de 18:00h a 19:00h, 17 d'agost de 18:00h a 19:00h

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…

 • MÈTODES
  Metodologies globalitzades , 60 hores

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.

 • MÈTODES
  Metodologies globalitzades , 60 hores

  Aprenentatge cooperatiu

  L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en el context escolar. En aquest curs online per a docents, aprendràs diversos mètodes i tècniques per potenciar el treball en equip, fent que l’alumne sigui un agent actiu.

  Curs reconegut pel Departament.

 • DIGITAL
  Digital , 30 hores

  Genially

  Aprèn a conèixer Genially des de zero amb aquest curs online amb videotutorials. Acabada la formació, dominaràs l’eina de manera experta. Amb aquest aplicatiu podràs crear continguts interactius que despertaran l’atenció dels teus alumnes: presentacions, jocs, projectes i moltíssim més. Genially és un recurs ideal per fomentar la motivació i l’aprenentatge de l’alumnat, t’ajudarem a aconseguir-ho.

  Curs reconegut pel Departament.