Immersió. Diversitat i plurilingüisme

110,00

La formació se centra en com gestionar la presència d’alumnes estrangers a l’aula, és per això que veurem: com gestionar conflictes culturals, com integrar els idiomes presents a l’aula a les diverses propostes d’aprenentatge, com adaptar els textos disciplinaris i com fer servir les TIC per promoure l’aprenentatge de la llengua, tant l’L1 com al L2.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

40 hores online

4 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i secundària

Perfil professional

Immersió lingüística

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Aprendre a gestionar l’aula multicultural i multinivell a partir de la inclusió d’alumnes estrangers al currículum escolar, la solució de conflictes culturals i la promoció del multilingüisme al centre educatiu.

Descripció

En aquest curs, trobem al Carlos i l’Alba, docents d’un centre educatiu, que estan pensant una activitat per a fer amb els alumnes per a treballar sobre la festa de la Pasqua. Amb aquesta situació, es troben en el dilema: i els alumnes d’altres cultures que no celebren la Pasqua. Què poden fer, doncs, per incloure tothom? Com podem treballar temes de la nostra tradició, però sense que ningú en quedi exclòs? Amb aquesta realitat, els acompanyaràs amb la tècnica Real Life Learning i junts coneixereu com gestionar l’aula pluricultural i multilingüe.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries 40h

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • 40 hores , Immersió lingüística

  Immersió. L’acollida de l’alumnat nouvingut

  Actualment, la realitat de molts dels nostres centres educatius destaca, sovint, per la gran diversitat d’alumnes que presenten. Alumnes de tota mena, característiques i procedències conviuen en la mateixa aula i és tasca dels docents mirar de donar resposta a cada una de les seves particularitats.
  Així doncs, amb aquest curs d’Immersió lingüística volem ajudar als docents en aquesta important missió, …

 • Cursos + , Escola d'Estiu

  Immersió lingüística (Curs +)

  Es tracta d’una formació integral on hem unificat els dos cursos d’Immersió lingüística que oferim al nostre catàleg i hi hem afegit dues sessions en directe amb el tutor per a ajudar a l’alumnat a aclarir dubtes i desenvolupar conceptes que poden ajudar als docents en el seu dia a dia. Dues edicions a l’any: Escola d’Estiu i l’Escola d’Hivern.