Ordre d’avaluació de Secundària

0,00

El 4 de juliol de 2018 el Departament d’Educació va publicar l’Ordre ENS/108/2018 per a Educació Secundària. Des de Doqua, l’hem resumit i us l’oferim de manera oberta amb exemples i explicacions de com posar-la a la pràctica.

Fitxa tècnica del curs

2 hores online

accés il·limitat

Secundària

Per a docents d'educació secundària

Gratuït

Perquè volem que siguis feliç 😉

Objectiu de la formació

Al juliol de 2018 la Generalitat de Catalunya va desplegar una Ordre d’avaluació per a l’educació secundària en la que es desenvolupa una visió de l’avaluació formativa amb intencions de fer l’avaluació més formativa i formadora a través dels elements a tenir en compte.

A través d’aquesta píndola formativa pretenem ajudar-vos a descobrir com desenvolupar el seu articulat dins dels vostres centres.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

LA PÍNDOLA PER DINS

Informació complementària

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • 60 hores , Educació Primària

  Avaluació: Dianes, rúbriques i portafolis

  Els canvis curriculars actuals requereixen d’una nova mirada envers una avaluació no només formativa, sinó una avaluació cada cop més formadora. Aquest canvi de mirada ens permetrà desenvolupar un currículum per competències, així com una millor atenció a la diversitat.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 60 hores , Metodologies globalitzades

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.