Genially

(2 valoracions)

Des de: 45,00

Aprèn a conèixer Genially des de zero amb aquest curs online amb videotutorials. Acabada la formació, dominaràs l’eina de manera experta. Amb aquest aplicatiu podràs crear continguts interactius que despertaran l’atenció dels teus alumnes: presentacions, jocs, projectes i moltíssim més. Genially és un recurs ideal per fomentar la motivació i l’aprenentatge de l’alumnat, t’ajudarem a aconseguir-ho.

Curs reconegut pel Departament.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

Serveix per cobrar el juliol

Fes clic a la icona per conèixer totes les condicions

30 hores online

3 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

Perfil professional

Digital

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

30 hores online

3 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

Perfil professional

Digital

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet. Genially: Crea continguts interactius i animats per a l’aula

Dominar la creació i ús de continguts visuals i interactius amb l’eina Genially que puguin ser utilitzats en activitats d’aprenentatge amb la finalitat de fomentar la motivació i despertar l’interès de l’alumnat.

Descripció

Es tracta d’un curs totalment online de 30 hores de durada i tres setmanes de forma asíncrona, mitjançant videotutorials. Vídeo rere vídeo, els docents coneixeran totes les funcionalitats de Genially des de zero, amb exemples d’ús pràctics i duent a terme creacions des del primer mòdul. Es tracta d’un curs on l’usuari no necessita coneixements previs de l’eina i que acabarà dominant-la en nivell avançat, integrant les seves creacions amb altres eines digitals.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat

🤷🏼‍♀️ Més info

Guia didàctica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Visualitza la guia didàctica aquí.
📥 Guia didàctica interactiva

2 ressenyes de Genially

 1. elena_santacreu (alumne verificat)

  És un curs súper complet, amb un gran ventall d’eines per fer les presentacions més dinàmiques i interactives. Acabes la formació amb milions d’idees per posar en pràctica tot el que s’aprèn. Estic molt contenta també amb el format en vídeo, molt pràctic.

 2. Manuel Carlos González Cruz (alumne verificat)

  Hola a totes i a tots. Aquest és un curs molt útil ja que et proporciona de manera acurada tot allò que necessitis per fer una presentació animada. La presentació dels continguts és molt àgil, diferent dels altres cursos de Doqua, però igualment interactiva. Si busques un curs per iniciar-te o perfeccionar les teves presentacions, aquest és el teu. Te’l recomano sincerament. Carlos

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • Digital , 30 hores

  Comunicació amb l’ús de les TIC

  Aquest curs per a docents aprendràs a millorar la comunicació entre els tres agents del centre educatiu: docents, alumnes i famílies. Establiràs canals de diàleg eficients aprofitant les eines digitals del present i aprendràs a abordar temes com la resolució de conflictes, la comunicació amb l’alumnat o les reunions entre docents.

  Curs reconegut pel Departament.