Situacions d’aprenentatge per a educació primària

Des de: 55,00

Aprèn a programar unitats didàctiques a primària mitjançant les situacions d’aprenentatge. En aquest curs online en vídeo repassaràs tots els canvis incorporats a la LOMLOE i definiràs una seqüència d’activitats adaptada al nou Decret. Posteriorment, aprendràs a enriquir-la amb l’aprenentatge cooperatiu, les rutines de pensament i altres instruments d’avaluació.

Etapa: Primària. Curs reconegut

Descripció

30 hores online

3 setmanes

Accés il·limitat

als continguts del curs, un cop acabis la formació

Primària

Etapa educativa

Reconegut

Departament d'Educació

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet. Programació d’unitats didàctiques amb situacions d’aprenentatge

Dissenyar una programació didàctica, basada en una situació d’aprenentatge, tenint en compte les característiques indispensables de cada fase, per tal de promoure un aprenentatge actiu que fomenti el desenvolupament competencial de l’alumnat.

Descripció

Aquest curs online està dissenyat amb la finalitat d’actualitzar els coneixements de programació dels docents tenint en compte els canvis del nou Decret. Desgrana tots els punts del nou currículum i, posteriorment, t’ajuda a programar utilitzant les situacions d’aprenentatge com a metodologia base. Finalment, tota la programació didàctica s’enriqueix amb l’aprenentatge cooperatiu, les rutines de pensament, els tallers d’aplicació i aprofundiment i d’altres instruments d’avaluació. Fent-lo, acabaràs amb una programació pròpia adaptada a les indicacions de la LOMLOE. 

Curs orientat a l’etapa d’educació primària.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…

 • MÈTODES
  Metodologies globalitzades , 60 hores

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.

 • DIGITAL
  Digital , 30 hores

  Genially

  Aprèn a conèixer Genially des de zero amb aquest curs online amb videotutorials. Acabada la formació, dominaràs l’eina de manera experta. Amb aquest aplicatiu podràs crear continguts interactius que despertaran l’atenció dels teus alumnes: presentacions, jocs, projectes i moltíssim més. Genially és un recurs ideal per fomentar la motivació i l’aprenentatge de l’alumnat, t’ajudarem a aconseguir-ho.

  Curs reconegut pel Departament.

 • MÈTODES
  Metodologies globalitzades , 60 hores

  Aprenentatge cooperatiu

  L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en el context escolar. En aquest curs online per a docents, aprendràs diversos mètodes i tècniques per potenciar el treball en equip, fent que l’alumne sigui un agent actiu.

  Curs reconegut pel Departament.