Situacions d’aprenentatge per a primària i secundària

(1 ressenya de client)

Des de: 55,00

Aprèn a programar unitats didàctiques mitjançant les situacions d’aprenentatge. En aquest curs online en vídeo repassaràs tots els canvis incorporats a la LOMLOE i definiràs una seqüència d’activitats adaptada al nou Decret. Després, l’enriquiràs amb l’aprenentatge cooperatiu, les rutines de pensament i altres instruments d’avaluació.

Curs reconegut pel Departament.

Descripció

30 hores online

3 setmanes

Primària i Secundària

Etapa educativa

Reconegut

Departament d'Educació

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet. Programació d’unitats didàctiques amb situacions d’aprenentatge

Dissenyar una programació didàctica, basada en una situació d’aprenentatge, tenint en compte les característiques indispensables de cada fase, per tal de promoure un aprenentatge actiu que fomenti el desenvolupament competencial de l’alumnat.

Descripció

Aquest curs online està dissenyat amb la finalitat d’actualitzar els coneixements de programació dels docents tenint en compte els canvis del nou Decret. Desgrana tots els punts del nou currículum i, posteriorment, t’ajuda a programar utilitzant les situacions d’aprenentatge com a metodologia base. Finalment, tota la programació didàctica s’enriqueix amb l’aprenentatge cooperatiu, les rutines de pensament, els tallers d’aplicació i aprofundiment i d’altres instruments d’avaluació. Fent-lo, acabaràs amb una programació pròpia adaptada a les indicacions de la LOMLOE. 

El curs disposa de dos versions: educació primària i educació secundària. Cadascuna té el seu propi contingut i els seus vídeos.

Vols preparar oposicions? Inscriu-te a la sessió amb el tutor per resoldre dubtes aquí.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Informació addicional

Convocatòries 30h

, , , , , ,

Etapa Educativa

Primària, Secundària

1 ressenya per Situacions d’aprenentatge per a primària i secundària

 1. nmc3358 (propietari verificat)

  Un cop més, Doqua m’ha sorprès molt positivament. Mitjançant la realització d’aquest curs he aconseguit familiaritzar-me amb el nou currículum i aprendre a dissenyar, pas a pas, una Situació d’Aprenentatge. Ara, només em falta dur-la a la pràctica ja que tinc fins i tot el dossier de l’alumnat dissenyat. Moltes gràcies per tot i fins ben aviat 😉

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…

 • MÈTODES
  Metodologies globalitzades , 60 hores

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.

 • DIGITAL
  Digital , 30 hores

  Genially

  Aprèn a conèixer Genially des de zero amb aquest curs online amb videotutorials. Acabada la formació, dominaràs l’eina de manera experta. Amb aquest aplicatiu podràs crear continguts interactius que despertaran l’atenció dels teus alumnes: presentacions, jocs, projectes i moltíssim més. Genially és un recurs ideal per fomentar la motivació i l’aprenentatge de l’alumnat, t’ajudarem a aconseguir-ho.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Educació Primària , Escola d'Hivern

  Resolució de dubtes per a oposicions del curs de situacions d’aprenentatge

  Prepara’t les oposicions amb aquesta sessió en directe amb el tutor del curs de situacions d’aprenentatge. Un cop t’inscriguis, li podràs enviar les preguntes que tinguis després de realitzar el curs. A la vegada, si durant la sessió t’apareixen nous dubtes, els podràs resoldre.

  Es recomana realitzar aquesta sessió només a aquells alumnes que hagin realitzat el curs de situacions d’aprenentatge.