formació del professorat

La millor formació docent reconeguda, al millor preu

Durant la convocatòria del 3 de gener activem els descomptes per a tothom en tots els cursos del nostre catàleg. A més, podràs accedir als Cursos +, unes formacions que només estan disponibles un parell de cops a l’any! Recorda que totes les formacions de Doqua són cursos reconeguts pel Departament d’Educació.

Què t'ofereix l'escola d'hivern

Descompte directe

Tots els cursos del nostre catàleg baixen de preu. Aquesta rebaixa és acumulable a la reducció 5€ de la qual disposes si ets Doqualumni. Descompte doble!

Formació integral

En aquesta modalitat especial unim 2 cursos, molts dels quals entren als perfils professionals. Gaudiràs de sessions en directe amb el tutor per resoldre dubtes consultables, també, en diferit.

TENS DUBTES?

Assabenta't de tot

Descompte 5+5€

Si et formes per primer cop amb Doqua, tens tot el catàleg descomptat en 5€. Si ja t'has format amb nosaltres, aquesta rebaixa s'afegeix a la que ja tens per ser Doqualumni, fent el 5+5€.

INSCRIPCIÓ

La inscripció ja està oberta. En el moment d'escollir l'edició del curs que t'interessi, selecciona l'Escola d'Hivern (l'edició del gener). Veuràs que se't descomptarà el preu de forma automàtica. Podràs accedir al curs a l'inici de la convocatòria, des del campus, a partir del 3 de gener.

CONEIX ELS CURSOS +

La modalitat especial de l'Escola d'Estiu i l'Escola d'Hivern
Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.