Diversitat amb ed. emocional

145,00

Per a poder assegurar una educació integral dels nostres alumnes, a més de tenir en compte els continguts curriculars, les competències i les actituds que volem desenvolupar, també és molt important tenir ben present el component emocional. A través de les diferents activitats d’aquest curs descobrirem quines són les competències emocionals i com el docent les ha de tenir en compte per tal de poder aplicar les millors estratègies possibles durant la tasca docent amb els seus alumnes per una atenció a la diversitat òptima.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

80 hores online

8setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, de primària i de secundària

Perfil professional

Diversitat i educació especial

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet del curs: Com atendre a la diversitat amb educació emocional

Objectiu general. Dissenyar propostes i activitats que fomentin el benestar emocional dels alumnes, a partir del coneixement de les cinc competències emocionals, amb la finalitat de gestionar la diversitat i les necessitats emocionals de l’alumnat.

Descripció

En Quim té un problema a l’aula: té un grup molt mogut i li costa molt calmar-los. Ha provat diferents estratègies, però, són solucions momentànies. L’Anna, una companya del centre, l’ajuda a conèixer els principis neurocientífics de l’educació emocional i, a més, com dominar-ho per a atendre d’una manera més concreta cada alumne segons la seva etapa educativa. En aquest curs, gràcies a la tècnica Real Life Learning, els acompanyaràs i coneixeràs com aquest aprofundiment en l’educació emocional és un dels pilars fonamentals de l’aprenentatge significatiu.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, per a aquests tràmits el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries 80h

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • 60 hores , Educació Primària

  Programar UD competencials

  Aquesta acció formativa pretén donar pautes per a l’elaboració de les unitats didàctiques sota un enfocament competencial i de manera actualitzada amb el currículum català. Destinat a docents de primària i de secundària on cada participant disposarà dels materials i continguts de la seva etapa educativa i elaborarà una unitat didàctica de la seva especialitat. Actualitzat amb les normatives vigents, inclosa …

 • 60 hores , Educació Primària

  Avaluació: Dianes, rúbriques i portafolis

  Els canvis curriculars actuals requereixen d’una nova mirada envers una avaluació no només formativa, sinó una avaluació cada cop més formadora. Aquest canvi de mirada ens permetrà desenvolupar un currículum per competències, així com una millor atenció a la diversitat.

 • 30 hores , Educació Infantil

  Neuroeducació i creativitat a l’aula

  Els estudis neurocientífics demostren que la creativitat es desenvolupa d’una manera estructurada i definida. En aquest curs, el comprendràs aquesta estructura i coneixeràs tècniques pràctiques per a potenciar la creativitat i la imaginació dels teus alumnes.

 • 30 hores , Diversitat i educació especial

  Introducció a l’educació emocional

  Coneix les habilitats emocionals i aprèn a ajudar a l’alumnat a identificar-les i gestionar-les per a un correcte desenvolupament dins i fora de l’aula.