formació del professorat

Aprenentatge Basat en Problemes

Coneix l’Aprenentatge Basat en Problemes (PBL), una metodologia d’aprenentatge pensada per Secundària on l’alumnat aprèn havent de donar resposta a un problema. Amb aquest curs aprendràs a programar diferents tipus de PBL per aplicar-los a l’aula. 

Curs reconegut pel Departament

Des de: 105,00

60 hores online

6 setmanes

Secundària

Etapa educativa

Reconegut

Departament d'Educació

Perfil professional

Metodologies globalitzades

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet. Aprenentatge Basat en Problemes

Construir una proposta PBL tenint en compte les característiques indispensables de cada fase, per tal de promoure un aprenentatge actiu que fomenti el desenvolupament competencial de l’alumne.

Descripció

T’agradaria aprendre a programar propostes didàctiques basades en la metodologia de l’Aprenentatge Basat en Problemes? En aquest curs et mostrarem tot allò que necessites per poder-ho fer. A banda de conèixer els fonaments teòrics que avalen l’ús d’aquesta metodologia, aprendrem a programar, pas a pas, i adaptat a la nova normativa (LOMLOE) una proposta de PBL (Problem Based Learning) que podràs aplicar a la teva aula.

A més, descobrirem també com incloure altres estratègies didàctiques, com l’aprenentatge cooperatiu o l’avaluació formativa, per tal de maximitzar els aprenentatges dels teus alumnes.

Tot i que el curs està enfocat principalment a secundària, el que hi trobaràs pot ser interessant per a docents de totes les etapes.

Aprenentatge basat en problemes

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Ets doqualumni?

,

1 ressenya per Aprenentatge Basat en Problemes

  1. Irene Sabaté Garcia (propietari verificat)

    Molt bon curs, he après molt i ho he gaudit. La tutora (Núria) és molt atenta i respon tots els dubtes ràpidament. Recomanable 100%

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.