Aprenentatge Basat en Problemes

Des de: 55,00

Coneix l’Aprenentatge Basat en Problemes (PBL), una metodologia d’aprenentatge pensada per Secundària on l’alumnat aprèn havent de donar resposta a un problema. Amb aquest curs online en vídeo adaptat a la LOMLOE, aprendràs a programar, de manera pràctica, diferents tipus de PBL per aplicar-los a l’aula.

Etapa: Secundària. Curs reconegut pel Departament

Descripció

30 hores online

3 setmanes

Accés il·limitat

als continguts del curs, un cop acabis la formació

Secundària

Etapa educativa

Reconegut

Departament d'Educació

Perfil professional

Mètodes

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet. Aprenentatge Basat en Problemes

Construir una proposta PBL tenint en compte les característiques indispensables de cada fase, per tal de promoure un aprenentatge actiu que fomenti el desenvolupament competencial de l’alumne.

Descripció

T’agradaria aprendre a programar propostes didàctiques basades en la metodologia de l’Aprenentatge Basat en Problemes? En aquest curs et mostrarem tot allò que necessites per poder-ho fer. A banda de conèixer els fonaments teòrics que avalen l’ús d’aquesta metodologia, aprendrem a programar, pas a pas, i adaptat a la nova normativa (LOMLOE) una proposta de PBL (Problem Based Learning) que podràs aplicar a la teva aula.

A més, descobrirem també com incloure altres estratègies didàctiques, com l’aprenentatge cooperatiu o l’avaluació formativa, per tal de maximitzar els aprenentatges dels teus alumnes.

Tot i que el curs està enfocat principalment a secundària, el que hi trobaràs pot ser interessant per a docents de totes les etapes.

Aprenentatge basat en problemes

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…

 • MÈTODES
  Metodologies globalitzades , 60 hores

  Aprenentatge cooperatiu

  L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en el context escolar. En aquest curs online per a docents, aprendràs diversos mètodes i tècniques per potenciar el treball en equip, fent que l’alumne sigui un agent actiu.

  Curs reconegut pel Departament.

 • DIGITAL
  Digital , 30 hores

  Genially

  Aprèn a conèixer Genially des de zero amb aquest curs online amb videotutorials. Acabada la formació, dominaràs l’eina de manera experta. Amb aquest aplicatiu podràs crear continguts interactius que despertaran l’atenció dels teus alumnes: presentacions, jocs, projectes i moltíssim més. Genially és un recurs ideal per fomentar la motivació i l’aprenentatge de l’alumnat, t’ajudarem a aconseguir-ho.

  Curs reconegut pel Departament.

 • MÈTODES
  Metodologies globalitzades , 60 hores

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.