formació del professorat

Treball per projectes

En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

Curs reconegut pel Departament.

Des de: 105,00

Serveix per cobrar el juliol

Fes clic a la icona per conèixer totes les condicions

60 hores online

6 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i de secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

Perfil professional

Metodologies globalitzades

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

60 hores online

6 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i de secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

Perfil professional

Metodologies globalitzades

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Elaborar projectes significatius per l’aprenentatge dels alumnes aprenent a programar-ne un de propi. Aplicant principis psicopedagògics i neurocientífics, i mitjançant l’observació, l’anàlisi i l’experimentació. En acabar, sabràs definir un procés d’avaluació utilitzant la metodologia del treball per projectes.

Descripció

“Les arrels quadrades no serveixen per a res!” Aquesta és l’afirmació que avui un alumne li ha fet a l’Andrea. Juntament amb l’Imma, companya del centre, s’ha plantejat que és fàcil que els alumnes tinguin aquesta sensació si no creuen que els aprenentatges siguin útils o pràctics per a la vida quotidiana. D’aquí ha sortit la necessitat de conèixer perquè treballar per projectes, quan fer-ho (i quan no) i el més important: com fer-ho. En aquesta formació, utilitzant el mètode Real Life Learningt’endinsaràs en lla metodologia del treball per projectes i en crearàs dos: un de modelat amb les protagonistes de la història i un projecte propi. T’animes?

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat

🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable
Ets doqualumni?

,

6 ressenyes per Treball per projectes

 1. marcmolgar95 (propietari verificat)

  Durant el curset s’han de fer moltes activitats com participacions al fórum, pensar activitats, o llegir un text i reflexionar lligant-ho amb la teoria del curs. Tot i que hi ha moltes activitats, són molt curtes i senzilles, així que no es facin pesades i que serveixen per assolir i practicar els conceptes. L’últim mòdul no té feina teòrica i només s’ha de fer una activitat, però aquesta és més llarga que les anteriors ja que és la síntesi de tots els altres mòduls: fer una proposta completa de projecte. Tot i així no m’ha costat fer-la.

  Una cosa que m’ha sorprès molt gratament és que el curs està molt ben organitzat i estructurat, i tota la plataforma (diria que és un moodle) funciona a la perfecció. Res a veure amb altres experiències de formació online que he tingut i han sigut nefastes.

  La veritat és que feia el curs només pels punts i per activar el perfil, però ha acabat resultant ser més profitós del que esperava, i les activitats que he fet són propostes de projecte real, així que els podré aprofitar (feina feta!).

  Marc

 2. JORDI SERRADELL GRABALOSA (propietari verificat)

  Vull dir que el curs m´ha agradat molt. Jo no sóc massa partidari dels “projectes”. Bé, del que no sóc massa partidari és de la “moda dels projectes” i de pensar que són la solució a tot. Penso que són una eina més entre totes les que els docents hem d´aplicar a l´aula.
  Donat que “està molt de moda” he volgut fer el curs per veure-ho tot més d´aprop i saber de què anava tot plegat. I reconec que m´ha sorprès positivament i de llarg, ha superat les expectatives que tenia.
  Trobo que els materials estan molt bé. Són complets i estan treballats (en molts cursos que he fet eren una autèntica “chapuza”). Darrera el curs que feu hi ha feina feta i això és nota i és molt d´agrair.
  La plataforma està molt bé, ben organitzada, fàcil d´entendre, tots els mòduls ben distribuïts.
  He treballat molt en aquest curs. I no ho dic com una crítica. Al contrari: és positiu. Moltes vegades acaben sent un “pay per view”, acabes pagant i t´acaben donant un curs. En aquest no. He hagut de treballar i llegir molt. Però també he après molt i d´això es tractava.
  Si l´any que ve al meu centre he d´estar en un projecte, em veig molt capaç ara de participar-hi, aportar-hi idees i tenir una visió global de tot el que ha d´incloure i com s´hi ha d´incloure. I això em tranquil·litza molt.
  Ha estat un curs intens, que en algun moment em va agobiar veure tota la feina que hauria de fer i tots els documents que havia de llegir i tots els “exàmens” que hi ha a cada bloc que després et diu la puntuació que treus i has de superar. Però després veus que està tot molt ben estructurat i pautat i es pot fer perfectament. Realment hi he dedicat un munt d´hores. I repeteixo, n´estic molt content. De fet, l´he recomanat als professors del meu institut.
  Amb tota aquesta feina, entenc que serveixi per obrir un perfil a ATRI, que estaré content de tenir.

  Per acabar: moltes felicitats per l´organització d´aquest curset, molt bona feina.
  També vull donar les gràcies personalment a la tutora que he tingut (Patrícia) per l´ajuda que m´ha donat en tot moment i pels seus comentaris en les meves activitats. Moltes gràcies de veritat.

 3. ARNAU GINER RODRÍGUEZ (propietari verificat)

  Doncs la veritat es que ha estat un curs ÚTIL, d’aquestos que avui en dia no hi han. Molt intuitiu i de segur que em servirà per aplicar el treball per projectes amb més coneixements, confiança i notabilitat. Moltes gràcies, ho recomano de veres. Feia anys que no feia un curs en el qual aprenia alguna cosa.

  Salutacions,

  Arnau G.R.

 4. Alfred Benavent i Vallès (propietari verificat)

  He de dir que és un dels cursos de formació més sòlids que he fet des que sóc docent.
  Ho plantegeu molt bé.

 5. pmorote (propietari verificat)

  Sincerament, una vegada finalitzat el curs puc dir que ha estat un curs molt complet a l’hora que molt interessant. Havia sentit parlar-ne molt dels projectes però mai havia tingut l’oportunitat de treballar amb aquesta metodologia i aquesta ha sigut una de les grans raons per la que hem vaig decidir a fer el curs. De veritat crec que val molt la pena de fer-lo, crec que aporta una formació que s’hauría de tenir sí o sí, ja que coneixer diverses metodologies de treball, ajuda a que la nostra tasca com a docents siga més completa i tinguem més recursos per adaptar-nos a la realitat de la nostra aula.

 6. Ana-Isabel Algarra Barbado (propietari verificat)

  Un cop he acabat el curs, puc dir que ha resultat un curs útil i complet. El seguiment per part de la tutora (Patricia) era excel·lent i el fet de treballar per mòduls, evita que resulti feixuc i ajuda a aprofundir molt més sobre totes les característiques i fases que ha de seguir el treball per projectes perquè resulti significatiu i funcional.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.