Treball per projectes

110,00

En aquest curs els docents aprendran a elaborar, revisar i validar propostes de projectes de treball mitjançant el coneixement l’anàlisi i experimentació de les seves particularitats pedagògiques, per tal de fer significatiu l’aprenentatge dels alumnes.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

60 hores online

6 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i de secundària

Perfil professional

Metodologies globalitzades

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Elaborar i revisar propostes de projectes de treball mitjançant el coneixement, l’anàlisi i l’experimentació de les seves particularitats pedagògiques, amb la finalitat principal d’assegurar un aprenentatge significatiu per part dels alumnes.

Descripció

“Les arrels quadrades no serveixen per a res!” Aquesta és l’afirmació que avui un alumne li ha fet a l’Andrea. Juntament amb l’Imma, companya del centre, s’ha plantejat que és fàcil que els alumnes tinguin aquesta sensació si no creuen que els aprenentatges siguin útils o pràctics per a la vida quotidiana. D’aquí ha sortit la necessitat de conèixer perquè treballar per projectes, quan fer-ho (i quan no) i el més important: com fer-ho. En aquesta formació utilitzant la Real Life Learning t’endinsaràs en la metodologia de projectes i en crearàs dos: un de modelat amb les protagonistes de la història i un projecte propi. T’animes?

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries de 60 hores

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

  • 60 hores , Metodologies globalitzades

    Aprenentatge cooperatiu

    L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en un context escolar. Parteix de la base que les diferències entre els aprenents són un potencial per a l’aprenentatge i no pas un entrebanc. A través de diversos mètodes i tècniques que coneixerem en aquesta formació, es practica el treball en equip, un context en el qual …

  • 80 hores , Diversitat i educació especial

    Diversitat amb ed. emocional

    Per a poder assegurar una educació integral dels nostres alumnes, a més de tenir en compte els continguts curriculars, les competències i les actituds que volem desenvolupar, també és molt important tenir ben present el component emocional. A través de les diferents activitats d’aquest curs descobrirem quines són les competències emocionals i com el docent les ha de tenir en …