Treball per projectes

Des de: 100,00

En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

Curs reconegut pel Departament.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

60 hores online

6 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i de secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

Perfil professional

Metodologies globalitzades

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Elaborar projectes significatius per l’aprenentatge dels alumnes aprenent a programar-ne un de propi. Aplicant principis psicopedagògics i neurocientífics, i mitjançant l’observació, l’anàlisi i l’experimentació. En acabar, sabràs definir un procés d’avaluació utilitzant la metodologia del treball per projectes.

Descripció

“Les arrels quadrades no serveixen per a res!” Aquesta és l’afirmació que avui un alumne li ha fet a l’Andrea. Juntament amb l’Imma, companya del centre, s’ha plantejat que és fàcil que els alumnes tinguin aquesta sensació si no creuen que els aprenentatges siguin útils o pràctics per a la vida quotidiana. D’aquí ha sortit la necessitat de conèixer perquè treballar per projectes, quan fer-ho (i quan no) i el més important: com fer-ho. En aquesta formació, utilitzant el mètode Real Life Learningt’endinsaràs en lla metodologia del treball per projectes i en crearàs dos: un de modelat amb les protagonistes de la història i un projecte propi. T’animes?

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries de 60 hores

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • 60 hores , Metodologies globalitzades

  Aprenentatge cooperatiu

  L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en el context escolar. En aquest curs online per a docents, aprendràs diversos mètodes i tècniques per potenciar el treball en equip, fent que l’alumne sigui un agent actiu.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 80 hores , Diversitat i educació especial

  Diversitat amb ed. emocional

  Aquest curs online d’atenció a la diversitat t’aproparàs als continguts curriculars i les competències dels alumnes tenint present el component emocional d’aquests. Mitjançant les diferents activitats del curs per a docents, et familiaritzaràs amb les competències emocionals i les aplicaràs seguint les millors estratègies.

  Curs reconegut pel Departament.