La modalitat especial de l’Escola d’Estiu i l’Escola d’Hivern

Perquè són +

DOS CURSOS EN UN

T'ajudem a formar-te oferint-te cursos agrupats en parelles temàtiques. Formacions encarades a la lectura, la immersió lingüística, l'anglès i més!

Molts entren a un perfil

Com l'activació d'un perfil professional docent és important per treballar en una escola o institut, hem dissenyat la majoria dels nostres Cursos + per tal d'activar un perfil en realitzar-los*.

AMB sessions virtuals

Com a extra, amb els Cursos + tindràs accés a sessions en línia amb el tutor del curs per a resoldre dubtes. Si no has pogut assistir a la classe en línia, la podràs veure en diferit.

*Tots els cursos estan acreditats dins dels seus perfils pertinents Excepte Coaching + que no entra a cap perfil.

els cursos + disponibles

 • AICLE
  100 hores , AICLE

  AICLE (Curs +)

  Edició especial limitada a les escoles d’Estiu i d’Hivern on hem unit els dos cursos d’AICLE, afegint més temps per a dur a terme la pràctica. Aquest Curs + incorpora dues sessions en directe amb el tutor del curs per a resoldre els dubtes i ampliar coneixements.

  Curs reconegut pel Departament.

 • LECTURA I BIBLIOTECA
  80 hores , Cursos +

  Animació de la lectura i la biblioteca escolar (Curs +)

  En aquesta edició especial limitada a les escoles d’Estiu i d’Hivern hem unit les dues formacions de lectura i de biblioteca del nostre catàleg. En aquest Curs + aprendràs tots els continguts relatius a l’organització i la gestió de la biblioteca escolar i disposaràs d’una sessió en directe amb la tutora de la formació.

  Curs reconegut pel Departament.

 • IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA
  100 hores , Cursos +

  Immersió lingüística (Curs +)

  En aquesta formació integral limitada a les escoles d’Estiu i d’Hivern hem unificat els dos cursos d’Immersió lingüística del nostre catàleg. Aquest Curs + incorpora dues sessions en directe amb el tutor per aclarir dubtes i desenvolupar conceptes que poden ajudar als docents en el seu dia a dia.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 60 hores , Cursos +

  Coaching per a atendre la diversitat (Curs +)

  Formació integral on hem unificat els dos cursos de coaching educatiu que oferim al nostre catàleg, convertint-lo en un curs de 60h, i hi hem afegit una sessió en directe amb la tutora per a ajudar a l’alumnat a aclarir dubtes i desenvolupar conceptes que poden ajudar als docents en el seu dia a dia.

  Curs reconegut pel Departament.

 • PLÀSTICA
  60 hores , Cursos +

  Plàstica a l’aula d’infantil i primària (Curs +)

  Edició especial limitada a les escoles d’Estiu i d’Hivern on hem unit els dos cursos de plàstica creant una formació de 60 h. En aquest Curs + disposaràs de varis vídeos pràctics on la tutora explica altres tècniques! Amb aquesta formació disposaràs de totes les hores necessàries per a activar el perfil de plàstica.

  Curs reconegut pel Departament.

TOTS els cursos

Selecciona per quina categoria els vols filtrar...
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.