Coneix els cursos +

La modalitat especial de l’Escola d’Estiu i l’Escola d’Hivern

Perquè són +

DOS CURSOS EN UN

T'ajudem a formar-te oferint-te cursos agrupats en parelles temàtiques. Formacions encarades a la lectura, la immersió lingüística, l'anglès i més!

Molts entren a un perfil

Com l'activació d'un perfil professional docent és important per treballar en una escola o institut, hem dissenyat la majoria dels nostres Cursos + per tal d'activar un perfil en realitzar-los*.

AMB sessions virtuals

Com a extra, amb els Cursos + tindràs accés a sessions en línia amb el tutor del curs per a resoldre dubtes. Si no has pogut assistir a la classe en línia, la podràs veure en diferit.

*Tots els cursos estan acreditats dins dels seus perfils pertinents Excepte Coaching + que no entra al perfil de diversitat (cosa que els cursos de coaching individuals del curs escolar 20-21 si).

els cursos + disponibles

 • 100 hores , AICLE

  AICLE (Curs +)

  Edició especial per a l’Escola d’Estiu on hem unit els dos cursos d’AICLE, hem afegit més temps per a dur a terme la pràctica i, a més, dues sessions en directe amb el tutor del curs per a resoldre els dubtes i ampliar coneixements pràctics.

 • 80 hores , Cursos +

  Animació de la lectura i la biblioteca escolar (Curs +)

  Tant la incentivació de la lectura com l’organització i la gestió de la biblioteca escolar estan interrelacionades. És per aquest motiu, que hem unit les dues formacions de lectura i de biblioteca del nostre catàleg, creant una formació en una edició única per a l’Escola d’Estiu. A més, hi hem afegit una sessió en directe amb la tutora de la …

 • 100 hores , Cursos +

  Immersió lingüística (Curs +)

  Es tracta d’una formació integral on hem unificat els dos cursos d’Immersió lingüística que oferim al nostre catàleg i hi hem afegit dues sessions en directe amb el tutor per a ajudar a l’alumnat a aclarir dubtes i desenvolupar conceptes que poden ajudar als docents en el seu dia a dia. Edició única per a l’Escola d’Estiu.

 • 60 hores , Diversitat i educació especial

  Coaching per a atendre la diversitat (Curs +)

  Formació integral on hem unificat els dos cursos de coaching educatiu que oferim al nostre catàleg, convertint-lo en un curs de 60h, i hi hem afegit una sessió en directe amb la tutora per a ajudar a l’alumnat a aclarir dubtes i desenvolupar conceptes que poden ajudar als docents en el seu dia a dia. Edició única per a l’Escola …

 • 60 hores , Cursos +

  Plàstica a l’aula d’infantil i primària (Curs +)

  Edició especial de l’Escola d’Estiu on hem unit els dos cursos de plàstica creant una formació de 60 h i, a més, disposaràs d’una sessió en directe amb la tutora per a conèixer altres tècniques interessants! Amb aquesta formació disposaràs de totes les hores necessàries per a activar el perfil de plàstica.

TOTS els cursos

Selecciona per quina categoria els vols filtrar...