formació del professorat

Refresca't amb la millor formació

Els dies de sol i calor ja ens avisen de que toca deixar-ho tot enllestit abans de les vacances d’estiu! Quina millor manera de fer-ho que formant-te?🍹🌞 Nosaltres et volem ajudar amb els millors descomptes i avantatges de l’any. Simplement, perquè t‘ho mereixes! 🤗

Cupo Doqua 7eur
Perquè se t’estima, se’t cuida i se’t mima 😜

Entra i queda’t. Volem que et formis al millor preu. Si t’inscrius a l’Escola d’Estiu, obtindràs un cupó de descompte ben fresquet de 7€ vàlid durant 7 mesos i acumulable als 5€ de doqualumni per tant: 12€ de descompte en el proper curs!

Cupo Doqua 5+5

Descompte directe 😊

Tots els cursos del catàleg en l’edició del juliol baixen 5€ de preu. Aquesta rebaixa és acumulable a la reducció 5€ de la qual disposes si ets Doqualumni. Descompte doble!

Com funciona

Per L’Escola d’estiu TOT són avantatges! Te les detallem

Cupó de 7€

Rebràs el cupó poc després de matricular-te a l'Escola d'Estiu. Es pot utilitzar durant 7 mesos i aplicar en qualsevol de les convocatòries de la web i, a més, se t'acumula al descompte de doqualumni (no acumulable amb l'oferta de Black Friday i altres ofertes especials).

Descompte directe

En el moment d'escollir l'edició del curs que t'interessi, selecciona l'Escola d'Estiu (l'edició del juliol). Veuràs que se't descomptarà 5€ del preu de forma automàtica.

Combo 5+5

Si ets doqualumni gaudeixes sempre de 5€ de descompte directe, i per l'Escola d'Estiu tothom té 5€ més de descompte. Ambdós descomptes es sumen, 5+5!

Cobrament del juliol

Com cada any, els substituts que facin una formació de 30h o més durant el mes de juliol, el cobraran.

COBRAMENT deL MES DE JULIOL DE 2023 (a l’espera de la normativa 2024)

Normativa

A les persones que formen part de la borsa sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si compleixen totes dues condicions:

· haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2023
· haver treballat com a mínim 1 dia durant els mesos d’abril, maig o juny de 2022.

El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes, tret que es participi en una convocatòria d’oposicions per ingressar als cossos docents.

· Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
· Els períodes d’inscripció a les activitats de formació d’estiu del Departament d’Educació es poden consultar a cadascuna de les activitats.

La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 d’octubre, del document acreditatiu de la realització de la formació. En el cas que la formació consti a ATRI, no és necessari acreditar-la.

Les persones que hagin participat de forma activa en processos selectius per accedir a cossos docents de Catalunya no han d’acreditar res.

Les persones que hagin participat en processos selectius d’altres comunitats autònomes han d’acreditar, abans del 31 d’octubre de 2023, aquesta participació amb el full d’inscripció a la convocatòria.

CONEIX ELS CURSOS +

La modalitat especial de l'Escola d'Estiu i l'Escola d'Hivern
DepartamentEducacio
Shopping Cart
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.