escola estiu 2022

queda't amb la FORMACIó amb més bon gust

Ja es comença a esclarir el cel, ja s’apropa el bon temps! No t’apeteix fer un tast a les millors formacions?🍹🌞

Juliol és el mes que més t’agrada per formar-te, i per això t’ho volem ficar ben fàcil amb més descomptes i avantatges.

T’ho mereixes! 🤗

cupo 7 euros

Perquè se t’estima, se’t cuida i se’t mima 😜

Entra i queda’t. Volem que et formis al millor preu. Si t’inscrius a l’Escola d’Estiu, obtindràs un cupó de descompte ben fresquet de 7€ vàlid durant 7 mesos i acumulable als 5€ de doqualumni.

Descompte directe

Tots els cursos del catàleg en l’edició del juliol baixen 5€ de preu. Aquesta rebaixa és acumulable a la reducció 5€ de la qual disposes si ets Doqualumni. Descompte doble!

Com funciona

Per L’Escola d’estiu només són avantatges! Aquí te les expliquem amb més detall…

Cupó de 7€

Rebràs el cupó poc després de matricular-te a l'Escola d'Estiu. Es pot utilitzar durant 7 mesos i aplicar en qualsevol de les convocatòries de la web i, a més, se t'acumula al descompte de doqualumni (no acumulable amb l'oferta de Black Friday i altres ofertes especials).

Descompte directe

En el moment d'escollir l'edició del curs que t'interessi, selecciona l'Escola d'Estiu (l'edició del juliol). Veuràs que se't descomptarà 5€ del preu de forma automàtica.

Combo 5+5

Si ets doqualumni gaudeixes sempre de 5€ de descompte directe, i per l'Escola d'Estiu tothom té 5€ més de descompte. Ambdós descomptes es sumen, 5+5!

Cobrament del juliol

Com cada any, els substituts que facin una formació de 30h o més durant el mes de juliol, el cobraran.

COBRAMENT deL MES DE JULIOL DE 2022

Normativa

COBRAMENT AL MES DE JULIOL DE 2022 

A les persones que formen part de la borsa sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si es troben en la situació següent:

· haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2022
· haver treballat com a mínim 1 dia durant els mesos d’abril, maig o juny de 2022.

El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes, tret que es participi en una convocatòria d’oposicions per ingressar als cossos docents.

· Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
· Els períodes d’inscripció a les activitats de formació d’estiu del Departament d’Educació es poden consultar a cadascuna de les activitats.

La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 d’octubre, del document acreditatiu de la realització de la formació. En el cas que la formació consti a ATRI, no és necessari acreditar-la.

Les persones que hagin participat de forma activa en processos selectius per accedir a cossos docents de Catalunya no han d’acreditar res.

Les persones que hagin participat en processos selectius d’altres comunitats autònomes han d’acreditar, abans del 31 d’octubre de 2022, aquesta participació amb el full d’inscripció a la convocatòria.

COBRAMENT AL MES DE JULIOL DE 2021 I DE 2016

Normativa

Text extret del Departament d’Educació

COBRAMENT AL MES DE JULIOL DE 2021 

A les persones que formen part de la borsa sense nomenament al juliol se’ls formalitza si compleixen els dos requisits següents: 

👉🏻 Haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2022 i haver treballat com a mínim 1 dia durant els mesos d’abril, maig o juny de 2021.

 El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes, tret que es participi en una convocatòria d’oposicions per ingressar als cossos docents.

La formació ha de complir els següents requisits:

🔸El curs ha de començar al juliol i pot acabar més tard.

🔸Ha de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació. (Aclariment: el mínim que s’ha d’acreditar són 30 hores però el curs pot ser més llarg mentre les 30 primeres hores siguin a dins del mes de juliol – tots els cursos de Doqua compleixen aquest requisit-)

La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 d’octubre, del document acreditatiu de la realització de la formació.

Les persones que hagin participat de forma activa en processos selectius per accedir a cossos docents de Catalunya no han d’acreditar res.

Les persones que hagin participat en processos selectius d’altres comunitats autònomes han d’acreditar, abans del 31 d’octubre de 2022, aquesta participació amb el full d’inscripció a la convocatòria.

COBRAMENT DEL MES DE JULIOL DE 2016 

Text del Departament:

“Les persones que tenien dret al nomenament del mes de juliol de 2016 perquè complien amb els requisits del temps de serveis prestats, si acrediten dintre del termini previst que han fet una activitat formativa durant el mes de juliol de 2021, se’ls formalitzarà el corresponent nomenament del mes de juliol de 2016.

Aquesta formació és independent de la que, si s’escau, doni dret al nomenament del mes de juliol 2021. És a dir, les persones que compleixin els requisits i vulguin que se’ls formalitzi el nomenament del mes de juliol de 2016 i també el del mes de juliol de 2021, hauran d’acreditar dues formacions realitzades durant el mes de juliol de 2021.
La data màxima d’acreditació de la formació per obtenir nomenament del mes de juliol 2016 és fins al 31 d’octubre de 2021.”

Vols fer 2 cursos al juliol? Aprofita el doble-cupó! 🎁🎁

Apunta’t a un curs ➡️ rep el cupó de 10€  ⏩ aprofita’l pel segon curs… i en rebràs altre per gaudir-lo quan vulguis!✅

CONEIX ELS CURSOS +

La modalitat especial de l'Escola d'Estiu i l'Escola d'Hivern