formació del professorat

Tots els cursos del juliol amb descomptes directes:
5€ de descompte + cupó de 7€ per la propera inscripció!

Cursos online reconeguts com a formació permanent del professorat

DepartamentEducacio

Com cada estiu...

Refresca't amb la millor formació

Els dies de sol i calor ja ens avisen de que toca deixar-ho tot enllestit abans de les vacances d’estiu! Quina millor manera de fer-ho que formant-te? Nosaltres et volem ajudar amb els millors descomptes i avantatges de l’any. Simplement, perquè t’ho mereixes! 

5€ de descompte directe

Selecciona l'edició del juliol del curs que vulguis i, automàticament, ja surt per 5€ menys! Així de fàcil.

5€ si ets doqualumni

Aquest és el clàssic de doqua! Si ja has fet un curs amb nosaltres, SEMPRE tens descompte i es pot acumular en aquesta edició, per tant: 5+5= 10€ dte.

Cupó de 7€

Que rebràs després d'inscriure't. Disposaràs de 7 mesos per a utilitzar-lo.

Cobrament pel juliol

Com cada any, els substituts que facin una formació de 30h o més durant el mes de juliol, el cobraran (més info a sota).

Més fàcil impossible!

Ves al catàleg, selecciona el curs que vulguis en l’edició del juliol i… a gaudir de tots els avantatges de l’Escola d’Estiu

COBRAMENT deL MES DE JULIOL DE 2024

Normativa

A les persones que formen part de la borsa sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si compleixen totes dues condicions:

· haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2024
· haver treballat com a mínim 1 dia durant els mesos d’abril, maig o juny de 2024.

El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes, tret que es participi en una convocatòria d’oposicions per ingressar als cossos docents.

· Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
· Els períodes d’inscripció a les activitats de formació d’estiu del Departament d’Educació es poden consultar a cadascuna de les activitats.

La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 d’octubre, del document acreditatiu de la realització de la formació. En el cas que la formació consti a ATRI, no és necessari acreditar-la.

Les persones que hagin participat de forma activa en processos selectius per accedir a cossos docents de Catalunya no han d’acreditar res.

Les persones que hagin participat en processos selectius d’altres comunitats autònomes han d’acreditar, abans del 31 d’octubre de 2024, aquesta participació amb el full d’inscripció a la convocatòria.

CONEIX ELS CURSOS +

La modalitat especial de l'Escola d'Estiu i l'Escola d'Hivern
Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.