formació del professorat

Canva

Descobreix el poder de Canva amb el nostre curs específic per a docents. Aquesta formació exhaustiva t’ensenyarà a dominar aquesta eina de disseny gràfic en línia, enfocada especialment a les necessitats dels educadors. Creat per experts ‘Canvasadors’, el curs inclou una sèrie de videotutorials detallats que guiaran els participants pas a pas en l’ús de Canva per desenvolupar materials didàctics visuals com presentacions, infografies, i altres recursos educatius. Aprèn a transformar les teves classes amb dissenys creatius i atractius que captivaran els teus alumnes.

Curs reconegut pel Departament. ❤️Primera edició al juny❤️

Des de: 55,00

30 hores online

3 setmanes

Accés il·limitat

als continguts del curs, un cop acabis la formació

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

Perfil professional

Digital

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet. Canva per a docents

Descobreix com Canva pot facilitar la teva docència diària amb el nostre curs guiat per Anni Burgos, ‘Canvassadora’ oficial. Aprendràs a utilitzar l’eina amb trucs i exemples pràctics que Anni aplica diàriament a l’escola

Descripció

El curs de Canva per a Docents és totalment online i de 30 hores distribuïdes en tres setmanes, implementat de manera asíncrona a través de videotutorials. Des del primer vídeo, els participants se submergiran en l’univers de Canva, aprenent pas a pas totes les seves funcionalitats des de zero. Amb exemples pràctics i exercicis aplicats des del començament, els docents podran crear materials educatius atractius i funcionals sense necessitar coneixements previs. Al final del curs, els participants no només hauran après a manejar Canva amb facilitat sinó que també seran capaços d’integrar les seves creacions amb altres eines digitals, aconseguint un domini avançat de l’eina.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Reconegut pel Departament d’Educació

Formació permanent del professorat.

Ets doqualumni?

,

Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.