Plàstica inicial

55,00

En aquesta formació, es pretén donar eines i estratègies pràctiques per a fomentar l’educació artística a les etapes d’Educació Infantil i de Primària. Per a fer-ho, el coneixeràs els àmbits teòrics i els duràs a la pràctica amb experiències i intercanvi de treballs, fomentant la cooperació i l’experimentació a l’aula.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

30 hores online

3 setmanes

Infantil i primària

Per a docents d'educació infantil i primària

Perfil professional

Plàstica

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Utilitzar diverses eines i estratègies pràctiques per fomentar l’educació artística a partir del coneixement del concepte “producció artística” i de diversos procediments i tècniques per confeccionar aquest tipus de produccions.

Descripció

En aquest curs acompanyaràs a la Iolanda i la Mireia, dues mestres (tècnica Real Life Learning) que debaten sobre l’art a l’escola, què és una experiència artística i com poden aprofitar-ho amb els alumnes. Amb aquests conceptes clars, ens centrem a conèixer diferents tècniques i treballs manuals amb pintures que no són gaire habituals i amb pastes de modelar. 

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries 30h

, , , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

  • 30 hores , Plàstica

    Plàstica avançat

    En aquesta formació s’aprofundeix sobre diferents tècniques artístiques amb diferents tipus de papers i amb materials de construcció. Al mòdul final, l’alumnat aprèn a integrar les activitats artístiques a qualsevol unitat didàctica no relacionada directament amb les arts plàstiques.

  • 30 hores , Educació Infantil

    Neuroeducació i creativitat a l’aula

    Els estudis neurocientífics demostren que la creativitat es desenvolupa d’una manera estructurada i definida. En aquest curs, el comprendràs aquesta estructura i coneixeràs tècniques pràctiques per a potenciar la creativitat i la imaginació dels teus alumnes.