Edpuzzle

Des de: 55,00

Vols aprendre a utilitzar els vídeos com un recurs habitual a l’aula? En aquest curs online per a docents et presentem Edpuzzle, una plataforma e-learning on podràs editar qualsevol vídeo i inserir-li activitats de forma ràpida. També aprendràs a integrar els vídeos amb diferents metodologies d’aula.

Curs reconegut pel Departament.

Descripció

30 hores online

3 setmanes

Accés il·limitat

als continguts del curs, un cop acabis la formació

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i secundària

Curs reconegut

Departament d'Educació

Perfil professional

Digital

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet. EdPuzzle: treu tot el profit als vídeos educatius

Dominar les funcionalitats d’Edpuzzle, que permeten editar vídeos i compartir-los amb els alumnes, tot amb la finalitat de poder aplicar aquesta eina en diferents tipologies de propostes metodològiques i en diverses situacions d’ús que es puguin donar en un context real d’aula.

Descripció

Has pensat mai que podries utilitzar els vídeos com a recurs a classe? O en fer que els alumnes els utilitzin com a eina? En aquest curs, no només t’expliquem com pots dur-ho a terme amb la plataforma Edpuzzle, sinó que també coneixeràs exemples pràctics d’ús amb diferents metodologies com el PBL, Flipped Classroom o, inclús, com a suport al llibre de text. 

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…

 • DIGITAL
  Digital , 30 hores

  Genially

  Aprèn a conèixer Genially des de zero amb aquest curs online amb videotutorials. Acabada la formació, dominaràs l’eina de manera experta. Amb aquest aplicatiu podràs crear continguts interactius que despertaran l’atenció dels teus alumnes: presentacions, jocs, projectes i moltíssim més. Genially és un recurs ideal per fomentar la motivació i l’aprenentatge de l’alumnat, t’ajudarem a aconseguir-ho.

  Curs reconegut pel Departament.

 • DIGITAL
  Digital , 30 hores

  Comunicació amb l’ús de les TIC

  Aquest curs per a docents aprendràs a millorar la comunicació entre els tres agents del centre educatiu: docents, alumnes i famílies. Establiràs canals de diàleg eficients aprofitant les eines digitals del present i aprendràs a abordar temes com la resolució de conflictes, la comunicació amb l’alumnat o les reunions entre docents.

  Curs reconegut pel Departament.