Immersió. L’acollida de l’alumnat nouvingut

110,00

Actualment, la realitat de molts dels nostres centres educatius destaca, sovint, per la gran diversitat d’alumnes que presenten. Alumnes de tota mena, característiques i procedències conviuen en la mateixa aula i és tasca dels docents mirar de donar resposta a cada una de les seves particularitats.
Així doncs, amb aquest curs d’Immersió lingüística volem ajudar als docents en aquesta important missió, la d’acollir els infants nouvinguts, i oferir coneixements, eines, tècniques i estratègies per poder-la dur a terme amb les màximes possibilitats d’èxit.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

40 hores online

4 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, de primària i de secundària

Perfil professional

Immersió lingüística

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet del curs: Immersió lingüística (I). L’acollida de l’alumnat nouvingut a l’aula.

Objectiu general. Dissenyar i implementar activitats d’aprenentatge d’una segona llengua adaptades als alumnes nouvinguts amb la finalitat de preparar-los per integrar-se en una aula ordinària amb les habilitats lingüístiques necessàries per poder seguir i progressar en l’aprenentatge dels continguts curriculars corresponents al seu curs.

Descripció
A la classe de la Marta vindrà un nen pakistanès que no sap cap paraula ni de català ni de castellà. L’Ian, un company seu del centre, té un problema semblant, ja que té una nena xinesa a la classe que no coneix gens l’idioma. Ambdós tenen la mateixa situació, però les bases lingüístiques i culturals de cadascun dels alumnes són totalment diferents! Sort que entre els dos s’ajudaran i aconseguiran girar la truita fent que aquesta situació sigui tot un potencial per a fomentar la inclusió lingüística i cultural amb la resta de companys. Amb aquesta formació coneixeràs la seva història amb la tècnica Real Life Learning i prepararàs una unitat didàctica d’L2 permetent un procés positiu i profund d’inclusió lingüisticocultural de l’alumne nouvingut.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries 40h

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

  • 40 hores , Immersió lingüística

    Immersió. Diversitat i plurilingüisme

    La formació se centra en com gestionar la presència d’alumnes estrangers a l’aula, és per això que veurem: com gestionar conflictes culturals, com integrar els idiomes presents a l’aula a les diverses propostes d’aprenentatge, com adaptar els textos disciplinaris i com fer servir les TIC per promoure l’aprenentatge de la llengua, tant l’L1 com al L2.

  • Cursos + , Escola d'Estiu

    Immersió lingüística (Curs +)

    Es tracta d’una formació integral on hem unificat els dos cursos d’Immersió lingüística que oferim al nostre catàleg i hi hem afegit dues sessions en directe amb el tutor per a ajudar a l’alumnat a aclarir dubtes i desenvolupar conceptes que poden ajudar als docents en el seu dia a dia. Dues edicions a l’any: Escola d’Estiu i l’Escola d’Hivern.