Neuroeducació i creativitat a l’aula

(1 valoració)

50,00

Els estudis neurocientífics demostren que la creativitat es desenvolupa d’una manera estructurada i definida. En aquest curs, el comprendràs aquesta estructura i coneixeràs tècniques pràctiques per a potenciar la creativitat i la imaginació dels teus alumnes.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

30 hores online

3 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i de secundària

Perfil professional

No activa cap perfil

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Aplicar diverses tècniques i estratègies d’estimulació, basades en el coneixement neurocientífic actual i contrastat, amb la finalitat de fomentar la creativitat i la imaginació dels teus (seus) alumnes.

Descripció

En aquesta formació ens situem en un centre educatiu en el qual ajudarem a dos docents a conèixer el procés creatiu i com podem aprofitar aquests aprenentatges per a potenciar tant la imaginació com la creativitat dels nostres alumnes. Amb la tècnica real life learning, comú en totes les formacions de Doqua, contextualitzem els continguts creant un aprenentatge significatiu. 

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries 30h

, , ,

Certificació

Periodicitat

1 ressenya de Neuroeducació i creativitat a l’aula

 1. Avatar

  tecniclaura (verified owner)

  M’ha encantat el curs! T’explica molt bé com aplicar tècniques a la classe. El recomano.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • 30 hores , Plàstica

  Plàstica inicial

  En aquesta formació, es pretén donar eines i estratègies pràctiques per a fomentar l’educació artística a les etapes d’Educació Infantil i de Primària. Per a fer-ho, el coneixeràs els àmbits teòrics i els duràs a la pràctica amb experiències i intercanvi de treballs, fomentant la cooperació i l’experimentació a l’aula.

 • 80 hores , Diversitat i educació especial

  Diversitat amb ed. emocional

  Per a poder assegurar una educació integral dels nostres alumnes, a més de tenir en compte els continguts curriculars, les competències i les actituds que volem desenvolupar, també és molt important tenir ben present el component emocional. A través de les diferents activitats d’aquest curs descobrirem quines són les competències emocionals i com el docent les ha de tenir en …