Construïu el tipus de centre que voleu ser.

ELEGIU EL CURS ONLINE QUE US INTERESSI I L'ADAPTEM A VOSALTRES

Com ho fem?

L’equip de Doqua us ajudarà a analitzar les vostres necessitats formatives i definir, junts, els objectius i continguts que més s’adeqüen a les habilitats a desenvolupar en el professorat de centre.

Es tracta d’un mòdul addicional per garantir l’aplicació a l’aula dels continguts apresos. Es plantejarà un repte als professors en el que hauran d’aplicar a la seva aula els aprenentatges adquirits i demostrar que han estat portats a terme.

Incorporeu classes amb el tutor on resoldrà els vostres dubtes i us assessorarà en el que necessiteu, posant en pràctica tot el que s’ha après de forma virtual.

Posem a la vostra disposició els diferents mòduls de les formacions combinant-los per crear un curs en funció de les vostres necessitats.

El responsable de centre educatiu disposa d’accés lliure al curs, podent veure el progrés de tots els participants, la seva participació, així com les seves activitats i connexions, a més rep informes setmanals de tots els progressos dels usuaris del curs.

Formacions bonificables a través de Fundae per a centres educatius privats i concertats. Nosaltres ens n’encarreguem de tot: tramitació, comunicacions, informes… no us heu de preocupar de res! (mínim per a grups de 5 persones per curs).

ALGUNS DELS CENTRES I INSTITUCIONS QUE S'HAN FORMAT AMB NOSALTRES

Voleu informació personalitzada?

Ompliu el formulari de sota

Sol·licitud d'informació
Empleneu el formulari i personalitzarem una proposta per a vosaltres.
Qualsevol curs del nostre catàleg o la idea que teniu de la vostra necessitat formativa.
Aproximadament, quan teniu intensió de començar el curs.
Més o menys, de quantes hores us interessa la formació? Tingueu en compte que, en formació online, si voleu que la formació estigui reconeguda pel Departament d'Educació, heu de comptar que la durada mínima és de 10 hores per setmana. Per exemple: 30 hores = 3 setmanes de durada.
Nombre aproximant de possibles assistents a la formació.
Podeu indicar-nos més detalladament la vostra necessitat formativa i, si voleu que us truquem, podeu indicar quan us podem trobar.
Les dades introduïdes en aquest formulari únicament seran tractades amb la finalitat d'elaborar una proposta a mida per al centre de formació. Doqua no utilitzarà les dades proporcionades amb cap altra finalitat. Per a més informació, visualitza l'apartat "Política de privacitat" de l'espai inferior d'aquest web.
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.