AICLE nivell inicial

110,00

L’aprenentatge d’una segona llengua, pot plantejar-se com una simple assignatura dins de l’entorn educatiu o bé, com una eina de comunicació. Amb aquesta formació, aprendràs a dur a terme classes amb doble sentit: mentre l’alumnat aprèn conceptes i temes d’una àrea, els estudiants interioritzaran i absorbiran el funcionament normal d’una llengua estrangera.
Concretament, amb aquest curs aprendràs a integrar l’ensenyament de continguts curriculars i llengua anglesa a través d’estratègies i recursos que són aplicables a diferents àrees i duràs a terme una unitat didàctica amb aquest mètode.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

45 hores online

4'5 setmanes

Primària i secundària

Per a docents d'educació primària i secundària

Perfil professional

Lingüístic en llengua estrangera (AICLE)

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Dissenyar unitats didàctiques basades en la metodologia AICLE amb la finalitat d’integrar l’ensenyament de continguts curriculars i aprenentatge de la llengua anglesa a través de l’ús de diverses estratègies i recursos.

Descripció
Si de vegades als alumnes els costa entendre les classes en català… com podem fer-les en un altre idioma i que ens entenguin? Aquest és el gran neguit que tenen l’Ian i la Maria, els protagonistes de la història que es desenvolupa durant aquesta formació. Gràcies a ells, amb la tècnica Real Life Learning, aprendràs a programar una sessió interdisciplinar amb la metodologia CLIL!

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries de 45h

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

  • 45 hores , AICLE

    AICLE nivell avançat

    En aquesta formació, els docents participants aprofundiran en la metodologia AICLE, ampliant alguns dels principals conceptes relatius a aquesta metodologia i coneixent estratègies i tècniques per millorar les seves sessions d’AICLE a l’aula. Finalment, els alumnes podran aplicar tots els aprenentatges realitzats durant aquest curs elaborant una proposta didàctica d’unitat interdisciplinària que es pugui aplicar a l’aula. El curs està dissenyat …

  • Cursos + , Escola d'Estiu

    AICLE (Curs +)

    Formació especial on hem unit els dos cursos d’AICLE, hem afegit més temps per a dur a terme la pràctica i, a més, dues sessions en directe amb el tutor del curs per a resoldre els dubtes i ampliar coneixements pràctics. Aquest curs es celebra dues vegades a l’any (Escola d’Hivern i Escola d’Estiu).