Aprenentatge cooperatiu

110,00

L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en un context escolar. Parteix de la base que les diferències entre els aprenents són un potencial per a l’aprenentatge i no pas un entrebanc. A través de diversos mètodes i tècniques que coneixerem en aquesta formació, es practica el treball en equip, un context en el qual l’aprenent sempre ha de ser actiu.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

60 hores online

3 setmanes6

Internivell

Per a docents d'infantil, de primària i de secundària

Perfil professional

Metodologies globalitzades

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Aplicar els principis de l’aprenentatge cooperatiu en diverses propostes didàctiques, a partir del coneixement dels principis, les tècniques i les estructures cooperatives més habituals, amb la finalitat d’ajudar els alumnes en el seu procés d’aprenentatge gràcies als beneficis d’aquest enfocament metodològic.

Descripció

Treballar en cooperatiu no és només agrupar els nens per a fer una activitat. Es tracta d’una metodologia molt ben pensada i estructurada en tres fases, que ajuden a desenvolupar diverses competències personals, socials i prosocials i, si no s’apliquen correctament, poden dur més d’un mal de cap. En aquesta formació, acompanyaràs a la Bruna i la Judit (tècnica Real Life Learning), dues docents que volen conèixer les estratègies educatives que proporciona el cooperatiu.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries de 60 hores

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

  • 80 hores , Diversitat i educació especial

    Diversitat amb ed. emocional

    Per a poder assegurar una educació integral dels nostres alumnes, a més de tenir en compte els continguts curriculars, les competències i les actituds que volem desenvolupar, també és molt important tenir ben present el component emocional. A través de les diferents activitats d’aquest curs descobrirem quines són les competències emocionals i com el docent les ha de tenir en …

  • 60 hores , Metodologies globalitzades

    Treball per projectes

    En aquest curs els docents aprendran a elaborar, revisar i validar propostes de projectes de treball mitjançant el coneixement l’anàlisi i experimentació de les seves particularitats pedagògiques, per tal de fer significatiu l’aprenentatge dels alumnes.