formació del professorat

Català nivell C2

Descobreix el camí cap a l’excel·lència en català amb el nostre curs de Nivell C2, dissenyat 100% online. Curs creat per examinadors oficials de la CIFALC i la DGPLC, que et preparen exhaustivament per a l’examen amb videotutorials. Aprofundeix en els criteris de correcció, evita els errors comuns, i domina estratègies de redacció i expressió oral. Amb la flexibilitat de formar-te on i quan vulguis, aquest curs et posa en control del teu aprenentatge i t’obre les portes a un alt domini del català.

229,00

Curs reconegut per a docents

Els docents disposen de certificat de formació permanent del professorat de 100h i suma mèrits en aquest apartat.

Dues modalitats

Docents: seleccioneu les dates de les edicions disponibles i l'iniciareu llavors (dates reconegudes pel Departament d'Ensenyament).
No docents: inici immediat. Cada dia incorporem els nous alumnes al curs.

Per a tothom

Docents, bombers, cos policial, administratiu, personal sanitari... Qualsevol persona que es vulgui preparar per a les proves oficials. La diferència és que als docents, també els compta per a formació permanent i se'ls gestiona per la XTEC.

1 any d'accés

Accés lliure als continguts del curs durant un any des del dia de l'inici de la formació. Als docents, un cop han finalitzat l'edició seleccionada, se'ls posarà a un espai específic del campus per a poder revisar i repassar tots els continguts lliurement durant el temps restant.

Objectiu de la formació

Elevar les teves habilitats al màxim nivell de català amb el nostre curs online especialment dissenyat per  superar les proves oficials del Departament de Política Lingüística de la Generalitat (DGPLC) i CIFALC.

Descripció

Aquest curs està dissenyat per examinadors i examinadores de les proves de C2 de català de DGPL i CIFALC per acompanyar-te en el teu camí cap a la mestria del català. 

El nostre objectiu principal és que superis amb èxit la prova de nivell C2, però també que gaudeixis del procés d’aprenentatge i augmentis la teva confiança en aconseguir una millora notable en les teves habilitats lingüístiques.

El curs et dotarà de les competències necessàries per encarar les tres àrees de l’examen amb seguretat:

  • Comprensió i expressió escrita
  • Ús de la llengua (gramàtica i lèxic)
  • Comprensió i expressió oral

És un curs amè i pràctic amb què aconseguiràs molt més que preparar-te per a l’examen; t’obrirà les portes a noves oportunitats personals i professionals a través del domini del català.

CONTINGUTS

Mòdul 0. Introducció

Com és l'examen i quines són les seves àrees. Què s'avalua i com. Diferències i similituds entre dos models d'exàmen (DGPL i CIFALC).

Mòdul 1. Expressió escrita

Tractarem tot allò que està relacionat amb la capacitat de redactar un text de forma adequada i correcta. Ho farem tenint en compte els criteris d’avaluació: l’adequació, la construcció del discurs, la riquesa lingüística i l’aplicació de la norma.

Mòdul 2. Ús de la llengua

Explicarem aspectes gramaticals i lèxics que t'ajudaran a superar l'àrea 2 de l'examen, però que també necessitaràs aplicar a les altres dues àrees, ja que l'ús de la llengua és transversal. Alguns d'aquests temes són: complement directe, pronoms, gerundi..

Mòdul 3. Exposició oral

Treballarem tot allò que està relacionat amb la capacitat de parlar en públic de manera exitosa.
A més de revelar-te els criteris d'avaluació perquè puguis aplicar-los, et compartirem consells pràctics i estratègies que sabem que són útils.

Mòdul d'activitats

Posa't a prova. Trobaràs diferents tipologies d'exercici. Exercicis gramaticals i lèxics relacionats amb cadascun dels vídeos teòrics del curs i exercicis que emulen totes les àrees dels exàmens oficials.

metodologia de treball

Video-tutorials

Tots els continguts es presenten en format audiovisual, mitjançant vídeos on els docents, examinadors oficials, expliquen i aconsellen sobre com presentar cada punt a les proves oficials.

Autoavaluació

En el curs, trobareu activitats autoavaluatives de diferents tipus (gramaticals, lèxics, etc) i diferents supòsits pràctics amb pautes d'autocorrecció per tal de poder avaluar-se. També es disposa de diferents fòrums de suport de dubtes i consultes igual que tracte directe amb el tutor.

Convocatòria de les proves 2024

Coneix tota la informació relativa a les proves del Departament de Política Lingüística.

Dates d'inscripció DPGLC

Del 13 al 21 de febrer

SUMA MÈRITS I APROPA’T A LA TEVA PLAÇA SOMIADA

Certificació

Selecciona docent/ no docent

👉🏻 No docent. Accés durant un any, Del 05-06-24 al 13-08-24, Del 05-06-24 al 05-06-25, Del 03-07-24 al 27-08-24 🏝 Escola d’Estiu, Del 03-07-24 al 03-07-25, Del 01-08-24 al 25-09-24, Del 01-08-24 al 01-08-25

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.