Comunicació amb l’ús de les TIC

50,00

Aquest curs està pensat per a oferir eines i estratègies pràctiques per a dur a terme al centre educatiu per a millorar la comunicació amb els tres agents que hi intervenen: companys, alumnes i famílies.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

30 hores online

3 setmanes

Primària i secundària

Per a docents de primària i de secundària

Perfil professional

Digital

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Posar en pràctica diverses eines i estratègies comunicatives a partir del coneixement de recursos diversos i fent ús d’eines i espais digitals per millorar la comunicació amb els diversos agents educatius del centre (alumnes, docents i famílies).

Descripció

El Víctor i la Mia són dos docents que creuen que es pot millorar la comunicació escolar, no només amb els alumnes aconseguint una atenció personalitzada, sinó també que hi ha eines digitals que agilitzen la comunicació entre companys i amb les famílies. Durant la formació, els acompanyaràs amb la tècnica Real Life Learning aprendràs estratègies comunicatives i també coneixeràs eines gratuïtes digitals que t’ajudaran a potenciar la relació amb alumnes, família i escola. 

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries 30h

, , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

  • 60 hores , Metodologies globalitzades

    Treball per projectes

    En aquest curs els docents aprendran a elaborar, revisar i validar propostes de projectes de treball mitjançant el coneixement l’anàlisi i experimentació de les seves particularitats pedagògiques, per tal de fer significatiu l’aprenentatge dels alumnes.

  • 40 hores , Lectura i Biblioteca

    Aprenentatge i animació de la lectura

    En aquesta formació els docents aprendran en què consisteix el procés d’ensenyament i aprenentatge de la lectura, així com diverses tècniques i dinàmiques per a propiciar l’hàbit lector a l’aula, tenint en compte les característiques d’aprenentatge de cada etapa educativa.