Avaluació: Dianes, rúbriques i portafolis

105,00

Els canvis curriculars actuals requereixen d’una nova mirada envers una avaluació no només formativa, sinó una avaluació cada cop més formadora. Aquest canvi de mirada ens permetrà desenvolupar un currículum per competències, així com una millor atenció a la diversitat.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

60 hores online

6 setmanes

Primària i secundària

Per a docents de primària i de secundària

Perfil professional

No activa cap perfil

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet: Eines per avaluar les competències: Dianes, rúbriques i portafolis

Objectiu general. Dissenyar i implementar tres eines de recollida d’evidències d’aprenentatge, amb un enfocament basat en l’avaluació formativa i formadora, amb la finalitat d’ajudar a avaluar els indicadors d’avaluació proposats en la programació d’aula.

Descripció

Al centre del Bernat i la Laia fa molts anys que sempre avaluen de la mateixa manera: controls regulars i exàmens finals per a comprovar si l’alumnat ha assolit els objectius que s’havien plantejat, però, s’han adonat que fent això no es compta amb altres activitats que es proposa per a treballar continguts. A més, com poden saber si tots els alumnes saben el mateix a l’inici del tema? En aquesta formació, gràcies a la tècnica Real Life Learning coneixeràs com l’avaluació ajuda a millorar els aprenentatges dels alumnes i, a més, dominaràs tres eines clau de l’avaluació: la Rúbrica, la Diana i el Portafoli digital.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries de 60 hores

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • 60 hores , Educació Primària

  Programar UD competencials

  Aquesta acció formativa pretén donar pautes per a l’elaboració de les unitats didàctiques sota un enfocament competencial i de manera actualitzada amb el currículum català. Destinat a docents de primària i de secundària on cada participant disposarà dels materials i continguts de la seva etapa educativa i elaborarà una unitat didàctica de la seva especialitat. Actualitzat amb les normatives vigents, inclosa …

 • 40 hores , Immersió lingüística

  Immersió. L’acollida de l’alumnat nouvingut

  Actualment, la realitat de molts dels nostres centres educatius destaca, sovint, per la gran diversitat d’alumnes que presenten. Alumnes de tota mena, característiques i procedències conviuen en la mateixa aula i és tasca dels docents mirar de donar resposta a cada una de les seves particularitats.
  Així doncs, amb aquest curs d’Immersió lingüística volem ajudar als docents en aquesta important missió, …

 • 60 hores , Metodologies globalitzades

  Treball per projectes

  En aquest curs els docents aprendran a elaborar, revisar i validar propostes de projectes de treball mitjançant el coneixement l’anàlisi i experimentació de les seves particularitats pedagògiques, per tal de fer significatiu l’aprenentatge dels alumnes.

 • 30 hores , Digital

  Comunicació amb l’ús de les TIC

  Aquest curs està pensat per a oferir eines i estratègies pràctiques per a dur a terme al centre educatiu per a millorar la comunicació amb els tres agents que hi intervenen: companys, alumnes i famílies.