Avaluació: Dianes, rúbriques i portafolis

Des de: 105,00

Els canvis curriculars actuals requereixen d’una nova mirada envers una avaluació no només formativa, sinó una avaluació cada cop més formadora. Aquest canvi de mirada ens permetrà desenvolupar un currículum per competències, així com una millor atenció a la diversitat.

Curs reconegut pel Departament.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

60 hores online

6 setmanes

Primària i secundària

Per a docents de primària i de secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet: Eines per avaluar les competències: Dianes, rúbriques i portafolis

Objectiu general. Dissenyar i implementar tres eines de recollida d’evidències d’aprenentatge, amb un enfocament basat en l’avaluació formativa i formadora, amb la finalitat d’ajudar a avaluar els indicadors d’avaluació proposats en la programació d’aula.

Descripció

Al centre del Bernat i la Laia fa molts anys que sempre avaluen de la mateixa manera: controls regulars i exàmens finals per a comprovar si l’alumnat ha assolit els objectius que s’havien plantejat, però, s’han adonat que fent això no es compta amb altres activitats que es proposa per a treballar continguts. A més, com poden saber si tots els alumnes saben el mateix a l’inici del tema? En aquesta formació, gràcies a la tècnica Real Life Learning coneixeràs com l’avaluació ajuda a millorar els aprenentatges dels alumnes i, a més, dominaràs tres eines clau de l’avaluació: la Rúbrica, la Diana i el Portafoli digital.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • Metodologies globalitzades , 60 hores

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Digital , 30 hores

  Comunicació amb l’ús de les TIC

  Aquest curs per a docents aprendràs a millorar la comunicació entre els tres agents del centre educatiu: docents, alumnes i famílies. Establiràs canals de diàleg eficients aprofitant les eines digitals del present i aprendràs a abordar temes com la resolució de conflictes, la comunicació amb l’alumnat o les reunions entre docents.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 60 hores , Educació Primària

  Programació de primària i secundària

  Aprèn a elaborar unitats didàctiques sota un enfocament competencial i de manera actualitzada amb el currículum català. Disposaràs dels materials i continguts de la teva educativa i elaboraràs una unitat didàctica de la teva especialitat.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Immersió lingüística , 40 hores

  Immersió. L’acollida de l’alumnat nouvingut

  Amb aquest curs d’Immersió lingüística t’ajudarem en la missió d’acollir els infants nouvinguts al centre educatiu. Obtindràs coneixements, eines, tècniques i diferents estratègies per fer front a la realitat d’una aula diversa on hi conviuen diferents procedències i particularitats.

  Curs reconegut pel Departament.