Introducció a l’educació emocional

50,00

Coneix les habilitats emocionals i aprèn a ajudar a l’alumnat a identificar-les i gestionar-les per a un correcte desenvolupament dins i fora de l’aula.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

30 hores online

3 setmanes

Internivell

Per a docents d'infantil, primària i de secundària

Perfil professional

Diversitat i educació especial

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectiu de la formació

Donar resposta a les necessitats emocionals, tant dels alumnes com de tu mateix com a docent, a partir del coneixement del concepte “educació emocional” i amb la finalitat de millorar la gestió de les emocions més habituals a l’aula.

Descripció

La Gemma és una mestra que té molts problemes de conducta a l’aula i no sap com reconduir la situació. En aquesta formació l’acompanyaràs amb la tècnica Real Life Learning i aprendràs com l’educació emocional pot ajudar a resoldre les situacions conflictives de l’alumnat. 

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries 30h

, , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

  • 80 hores , Diversitat i educació especial

    Diversitat amb ed. emocional

    Per a poder assegurar una educació integral dels nostres alumnes, a més de tenir en compte els continguts curriculars, les competències i les actituds que volem desenvolupar, també és molt important tenir ben present el component emocional. A través de les diferents activitats d’aquest curs descobrirem quines són les competències emocionals i com el docent les ha de tenir en …

  • 60 hores , Metodologies globalitzades

    Aprenentatge cooperatiu

    L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en un context escolar. Parteix de la base que les diferències entre els aprenents són un potencial per a l’aprenentatge i no pas un entrebanc. A través de diversos mètodes i tècniques que coneixerem en aquesta formació, es practica el treball en equip, un context en el qual …