Programació de primària i secundària

Aprèn a elaborar unitats didàctiques sota un enfocament competencial i de manera actualitzada amb el currículum català. Disposaràs dels materials i continguts de la teva educativa i elaboraràs una unitat didàctica de la teva especialitat.

CURS EN ACTUALITZACIÓ AMB LA LOMLOE. Vols que t’avisem quan estigui actiu?Envia’ns un mail i et posarem al llistat (click aquí).

Actualment aquest curs està esgotat i no està disponible en cap edició.

SKU (referència): Programar unitats didàctiques competencials Categories: , , , , Etiquetes: , , ,

Fitxa tècnica del curs

60 hores online

6 setmanes

Internivell

Per a docents de primària i de secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet: Programar unitats didàctiques competencials

Objectiu general: Dissenyar i implementar unitats didàctiques basades en un enfocament plenament competencial, a partir de l’anàlisi i l’estudi dels principis psicopedagògics de l’aprenentatge, amb la finalitat de proposar activitats didàctiques que ajudin els alumnes a desenvolupar les competències estipulades en el currículum.

Descripció

En aquesta formació, gràcies a la tècnica Real Life Learning, acompanyaràs a la Mariona, una docent on el seu centre s’ha decidit a programar competencialment. Junts, coneixereu els elements de la programació didàctica, creareu la teva pròpia programació d’aula pas a pas! Endinsa’t en la programació didàctica: la base de qualsevol metodologia d’aula!

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.

🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • Lectura i Biblioteca , 40 hores

  Aprenentatge i animació de la lectura

  En aquest curs d’aprenentatge a la lectura et familiaritzaràs amb el procés d’ensenyament i aprenentatge de la lectura. Descobriràs diverses tècniques i dinàmiques per propiciar l’hàbit lector a l’aula, tenint en compte les característiques d’aprenentatge de cada etapa educativa.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Immersió lingüística , 40 hores

  Immersió. L’acollida de l’alumnat nouvingut

  Amb aquest curs d’Immersió lingüística t’ajudarem en la missió d’acollir els infants nouvinguts al centre educatiu. Obtindràs coneixements, eines, tècniques i diferents estratègies per fer front a la realitat d’una aula diversa on hi conviuen diferents procedències i particularitats.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Diversitat i educació especial , 30 hores

  Introducció a l’educació emocional

  Incorpora diferents habilitats emocionals útils per ajudar a l’alumnat. Identifica les possibles particularitats de cada alumne i aprèn a gestionar-les per a un correcte desenvolupament dins i fora de l’aula. És un curs d’educació emocional apte per a docents de qualsevol etapa educativa.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Digital , 30 hores

  Comunicació amb l’ús de les TIC

  Aquest curs per a docents aprendràs a millorar la comunicació entre els tres agents del centre educatiu: docents, alumnes i famílies. Establiràs canals de diàleg eficients aprofitant les eines digitals del present i aprendràs a abordar temes com la resolució de conflictes, la comunicació amb l’alumnat o les reunions entre docents.

  Curs reconegut pel Departament.