Situacions d’aprenentatge per a primària i secundària (USOC)

Des de: 0,00

Aprèn a programar unitats didàctiques mitjançant les situacions d’aprenentatge. En aquest curs online en vídeo repassaràs tots els canvis incorporats a la LOMLOE i definiràs una seqüència d’activitats adaptada al nou Decret. Després, l’enriquiràs amb l’aprenentatge cooperatiu, les rutines de pensament i altres instruments d’avaluació.

Curs reconegut pel Departament.

SKU: Situacions-USOC Categoria: Etiqueta:

Descripció

30 hores online

3 setmanes

Primària i Secundària

Etapa educativa

Reconegut

Departament d'Educació

Nom complet. Programació d’unitats didàctiques amb situacions d’aprenentatge

Dissenyar una programació didàctica, basada en una situació d’aprenentatge, tenint en compte les característiques indispensables de cada fase, per tal de promoure un aprenentatge actiu que fomenti el desenvolupament competencial de l’alumnat.

Descripció

Aquest curs online està dissenyat amb la finalitat d’actualitzar els coneixements de programació dels docents tenint en compte els canvis del nou Decret. Desgrana tots els punts del nou currículum i, posteriorment, t’ajuda a programar utilitzant les situacions d’aprenentatge com a metodologia base. Finalment, tota la programació didàctica s’enriqueix amb l’aprenentatge cooperatiu, les rutines de pensament, els tallers d’aplicació i aprofundiment i d’altres instruments d’avaluació. Fent-lo, acabaràs amb una programació pròpia adaptada a les indicacions de la LOMLOE. 

El curs disposa de dos versions: educació primària i educació secundària. Cadascuna té el seu propi contingut i els seus vídeos.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Informació addicional

Convocatòria Especial USOC

Del 4-10-23 al 31-10-23

Etapa Educativa

Primària, Secundària

Ets afiliat?

No, Sí

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.