15 anys

Passió per l'educació

Coneix la nostra història

Cinc cèntims de qui som...

Hola... ILES Formació

Doncs així és! Vam néixer a Lleida l’any 2006 amb el nom d’Institut Lleidatà d’Estudis Superiors, més coneguts com a ILES Formació, oferint cursos de preparació d’oposicions per a mestres i professors.

Gràcies a la nostra metodologia pràctica i trencadora, vam aconseguir obtenir un 97% d’aprovats en aquella primera convocatòria! Brutal!

Pas a pas

Això no podia parar, així que amb la convicció d’oferir docència de qualitat, vam utilitzar l’inici d’aquestes dues paraules que tant ens motivaven, i ens vam convertir en Doqua!

No només vam canviar el nom, sinó que amb la idea d’oferir servei integral al professorat, vam establir un conveni amb el Departament d’Educació i vam animar-nos amb la formació online creant el primer curs telemàtic de la nostra especialitat: La programació!

El buc insígnia

Però… com oferir un curs de programació (que no ens enganyem: la temàtica és un pal) de manera que no donés ganes d’adormir-nos?

Doncs explicant els conceptes de manera senzilla i intentant que fos el més pràctic possible. És per això que vam pensar en utilitzar la tècnica d’Storytelling, incorporant situacions d’aula i converses reals que hem tingut amb companys d’escola. Creant significat al curs i explicant històries que qualsevol docent pot dir: Ei! Això a mi també m’ha passat!!

Amuuuuunttt!!!!!!

Vam aconseguir formar a més de 300 alumnes en programació didàctica el primer any. Això ens va animar i vam augmentar el catàleg de cursos amb programació d’infantil, avaluació, eines 2.0, coaching, educació emocional, treball per projectes, cooperatiu… Hem arribat a produir 28 cursos i format a més de 16.000 professors i impartit més de 23.000 cursos a tot Catalunya!

Uf!! Quin vertigen!

Tothom a formar-se!

Tot genial, però… i si, no només ensenyem als professors individualment? I si, tota l’escola es forma?

Va ser posar un peu a una escola i no parar: Hem impartit cursos a més de 700 escoles amb formacions de més de 15 hores o en píndoles formatives de 2 hores (de conceptes concrets i eines pràctiques), realitzem assessorament formatiu i creem plans de formació a Fundacions, Congregacions escolars i comunitats educatives.

Continuem? Ampliem serveis

Hem impartit xerrades a pares i a mestres i hem organitzat congressos educatius, com Educació 0-6 o Educació i Més.

Hem elaborat material didàctic i hem fet formacions més de 500 formacions per a l’Editorial Santillana i l’Editorial Richmond. Hem fet conferències a diferents jornades educatives. Hem elaborat, revisat i maquetat material e-learning d’altres entitats. Hem creat cursos per la Universitat Autònoma de Mèxic i hem col·laborat amb la Univesidad San Jorge de Zaragoza… inclús hem creat un curs online d’un cuiner de Màster Chef!

I estem treballant en una aplicació educativa… en breu més info 😉

La clau: un bon equip

Això no pot parar! Però està clar que sense bons professionals és impossible!

17 professors, 5 pedagogs, 4 administratius, 2 dissenyadors gràfics, un equip informàtic, experts en comunicació, màrqueting, gestors, economistes i, sobretot, i tots i cadascun d’ells amb la mateixa filosofia:

Treballant per a la millora de l’educació!

Doqua és docència qualitat passió per a tu

Gràcies a persones com tu, que us formeu constantment i que teniu neguit de superació, aconseguirem que l’educació dels nostres alumnes i dels nostres fills faci crèixer la societat.

Gràcies per ser-hi.

L'equip de Doqua

El Mario, el Julià, el Frank, la Iolanda, la Laura C., la Maite, la Laura T., el Dídac, la Esther, el Bruce, el Juan Antonio, el Nicola, l’Ariadna, la Sofie, l’Anna, la Roser, la Patrícia, el Joan, el Miquel, l’Aarón, el Bernat, la Laura V., la Núria, el Manel i tot l’equip tècnic, et donem les gràcies per confiar en Doqua.

A la foto, part de l’equip de Doqua (Esperem aviat poder fer-ne una altra de tots junts! 😊)

Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.