formaci贸 del professorat

Coaching per a estudiants1 min read

El coaching educatiu per a estudiants s'ha convertit en una eina imprescindible per tractar les dificultats acad猫miques, que en molts casos deriven de problemes no directament relacionats amb els estudis, sin贸 amb q眉estions que fins ara s'han considerat secund脿ries, com la forma de relacionar-se del propi alumne o la seva percepci贸 de si mateix i de l'entorn.
El coaching educatiu per a estudiants s’ha convertit en una eina imprescindible per tractar les dificultats acad猫miques, que en molts casos deriven de problemes no directament relacionats amb els estudis, sin贸 amb q眉estions que fins ara s’han considerat secund脿ries, com la forma de relacionar-se del propi alumne o la seva percepci贸 de si mateix i de l’entorn. Cada persona 茅s diferent, t茅 interessos diferents i apr猫n de forma diferent. Seguint la teoria de les Intel路lig猫ncies M煤ltiples de Gardner, cada individu disposa d’una combinaci贸 d’intel路lig猫ncies segons les habilitats que m茅s desenvolupi, aix铆 que es imprescindible atendre tant com sigui possible la individualitat de cada estudiant, d’acord a les seves capacitats i aptituts. Per tractar aquesta diversitat oculta a les aules, el coaching per a estudiants s’apropa a cada alumne per ajudar-lo en el seu proc茅s d’aprenentatge i evoluci贸. Els objectius d’aquest m猫tode s贸n:
 • Desenvolupar noves estrat猫gies d’aprenentatge.
 • Definir i arribar als objectius millorant els resultats.
 • Equilibrar relacions i viure de forma responsable cada moment.
 • Establir prioritats i facilitar la presa de decisions.
 • Millorar el sistema d’estudi i ampliar el potencial de l’estudiant.
 • Assumir reptes i planificar el temps.
A partir dels procediments i de la informaci贸 adequada, 茅s d贸na a l’estudiant les eines b脿siques per gestionar les seves emocions, aptituts i actituts per afrontar-se al seu dia a dia acad猫mic i establir unes pautes per solucionar diferents problemes que puguin sorgir.

馃憠馃徎 Vols con猫ixer m茅s en profunditat el coaching i la millora de la comunicaci贸 a  l’aula? T’oferim tres formacions que et poden ser d’inter猫s.

 • 30 hores

  Coaching a l’aula3 min read

  Des de: 45,00
 • 30 hores

  Coaching per a docents2 min read

  Des de: 45,00
Shopping Cart
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?馃槂 Envia'ns un Whats!
Hola! 馃檵馃徏鈥嶁檧锔
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.