formació del professorat

Pensa i educa diferent1 min read

Pensa i educa diferent és el títol de la nova campanya que iniciem des de Doqua, per tal de contribuir a una escola catalana de qualitat.

Pensa i educa diferent

(think+teach) DIFFERENT

Pensa i educa diferent és el títol de la nova campanya que iniciem des de Doqua, per tal de contribuir a una escola catalana de qualitat.
A través de diferents posts anirem penjant idees, reflexions, recursos i demés eines per tal de contribuir una mica a la millora de la qualitat de l’ensenyament a les aules catalanes. Pensem que el canvi ha de venir de nosaltres, els docents, i no esperar que arribi des de l’Administració.
Per això, ens agradaria fer un bloc on aportar reflexions pedagògiques (think different), però també poder mostrar les bones pràctiques que s’estan duent a terme a les aules (teach different). Pràctiques que, en moltes ocasions, queden dins d’alguns bons centres sense que ningú més les conegui.
Aquesta campanya està dedicada especialment a vosaltres, aquell 33% del professorat (del qual ens sentim part) que investigueu, que us formeu i als quals no us importa passar hores del vostre temps personal fent materials pel vostre alumnat.
A tots vosaltres i als vostres alumnes dediquem tots els posts que d’ara endavant penjarem.
Moltes gràcies a tothom.
Mario Serrano
Mestre de Primària
Doqua
Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.