formaci贸 del professorat

Les claus del coaching1 min read

El docent t茅 un paper fonamental en l'activitat educativa, ja qu猫 sobre ell recau la gran responsabilitat d'ensenyar, inculcar i inspirar els alumnes, no nom茅s coneixements sin贸 tamb茅 valors.

Les claus del coaching

El docent t茅 un paper fonamental en l’activitat educativa, ja qu猫 sobre ell recau la gran responsabilitat d’ensenyar, inculcar i inspirar els alumnes, no nom茅s coneixements sin贸 tamb茅 valors. Aix铆, la figura de l’educador va m茅s enll脿 de ser un simple transmissor de dades i informaci贸, i es converteix en un pilar b脿sic en el creixement personal i emocional del seu alumnat.

A l’article Coaching per a docents que vam publicar fa gaireb茅 tres mesos, vam definir exactament qu猫 茅s el coaching i per a qu猫 serveix. Avui definirem el paper del coach i en propers articles ens centrarem en les t猫cniques i eines b脿siques claus per al desenvolupament adequat de les sessions de coaching.

El coach 茅s el professional que dirigeix i coordina el programa de coaching, per tant, no 茅s un solucionador de problemes sin贸 un guia per a qu猫 el docent trobi la soluci贸. Els principals punts forts d’aquesta persona s贸n la comunicaci贸, l’empatia, la paci猫ncia, la confian莽a i el respecte que aporta a qui necessita el seu suport. En el coaching per a docents, les sessions versen sobre el perfil del professor.

Els programes de coaching orientats a docents acompleixen diverses funcions:

 • Oferir consell i assessorament.
 • Proporcionar feedback constructiu.
 • Motivar i guiar.
 • Afavorir l’entrenament de situacions concretes.
 • Seleccionar i potenciar talents.
Aix铆, el professional que guia el docent es basa en escoltar-lo activament, recollir informaci贸, gestionar i liderar les sessions, saber donar feedback i reformular situacions.tc

Coneix i desenvolupa el coaching a l'aula

Et proposem una s猫rie de cursos i articles que et poden resultar interessants per a ampliar aquest tema.

 • 30 hores

  Coaching a l’aula3 min read

  Des de: 45,00
 • 30 hores

  Coaching per a docents2 min read

  Des de: 45,00
Shopping Cart
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?馃槂 Envia'ns un Whats!
Hola! 馃檵馃徏鈥嶁檧锔
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.