formaci贸 del professorat

Doquaedu arribar脿 a les aules en col路laboraci贸 amb La Torxa2 min read

Doquaedu, la nova metodologia d'aprenentage de la llengua, arribar脿 a les escoles catalanes amb la col路laboraci贸 de La Torxa.
doquaedu-la-torxa

Doquaedu, la nostra nova proposta d’aprenentatge per a centres de prim脿ria, arribar脿 a les escoles catalanes en col路laboraci贸 amb La Torxa. Aquesta eina educativa centrada en millorar el domini de les compet猫ncies ling眉铆stiques, es distribueix mitjan莽ant diferents solucions que inclouen material impr猫s.聽

Tot el material impr猫s dels productes de Doquaedu (Dllengua, Dlengua i Dlectura), es distribuir脿 a cada centre mitjan莽ant la infraestructura log铆stica de La Torxa; una associaci贸 sense 脿nim de lucre que aposta pel treball i la integraci贸 laboral de persones amb risc d’exclusi贸 social.

Doquaedu, un projecte inclusiu en Col路Laboraci贸 amb la Torxa

Per tal que Doquaedu arribi als docents i alumnes, 茅s necess脿ria una infraestructura log铆stica que ho faci possible. El material s’ha d’emmagatzemar i traslladar a cada centre, a cada aula, i 茅s aqu铆 on la Torxa entra en joc. La Torxa 茅s una entitat associativa sense 脿nim de lucre, declarada d’Utilitat P煤blica. 

Una de les solucions que ofereix 茅s la de l’emmagatzematge i el transport de tota mena de material, un servei ideal pel nostre nou projecte. A Doqua ens complau poder col路laborar amb un projecte que fomenta l’empatia, el respecte, la professionalitat i la transformaci贸 social.

Si no coneixes la nostra nova proposta educativa per la millora de les compet猫ncies ling眉铆stiques a l’aula, pots saber-ne m茅s aqu铆. Tamb茅 pots con猫ixer tot el projecte de La Torxa al seu web.

Comparteix aquest article…

Amplia les teves compet猫ncies sobre el tema d'avui amb aquests cursos

Millora les teves compet猫ncies sobre tots els aspectes relatius a la programaci贸 did脿ctica amb els nostres cursos reconeguts pel Departament d’Educaci贸.

  • 30 hores

    Genially3 min read

    Des de: 60,00
Posts anteriors

Aqu铆 tens els 煤ltims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per tem脿tica des del men煤 superior
Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?馃槂 Envia'ns un Whats!
Hola! 馃檵馃徏鈥嶁檧锔
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.