Doquaedu arribar脿 a les aules en col路laboraci贸 amb La Torxa2 min read

Doquaedu, la nova metodologia d'aprenentage de la llengua, arribar脿 a les escoles catalanes amb la col路laboraci贸 de La Torxa.
doquaedu-la-torxa

Doquaedu, la nostra nova proposta d’aprenentatge per a centres de prim脿ria, arribar脿 a les escoles catalanes en col路laboraci贸 amb La Torxa. Aquesta eina educativa centrada en millorar el domini de les compet猫ncies ling眉铆stiques, es distribueix mitjan莽ant diferents solucions que inclouen material impr猫s.聽

Tot el material impr猫s dels productes de Doquaedu (Dllengua, Dlengua i Dlectura), es distribuir脿 a cada centre mitjan莽ant la infraestructura log铆stica de La Torxa; una associaci贸 sense 脿nim de lucre que aposta pel treball i la integraci贸 laboral de persones amb risc d’exclusi贸 social.

Doquaedu, un projecte inclusiu en Col路Laboraci贸 amb la Torxa

Per tal que Doquaedu arribi als docents i alumnes, 茅s necess脿ria una infraestructura log铆stica que ho faci possible. El material s’ha d’emmagatzemar i traslladar a cada centre, a cada aula, i 茅s aqu铆 on la Torxa entra en joc. La Torxa 茅s una entitat associativa sense 脿nim de lucre, declarada d’Utilitat P煤blica. 

Una de les solucions que ofereix 茅s la de l’emmagatzematge i el transport de tota mena de material, un servei ideal pel nostre nou projecte. A Doqua ens complau poder col路laborar amb un projecte que fomenta l’empatia, el respecte, la professionalitat i la transformaci贸 social.

Si no coneixes la nostra nova proposta educativa per la millora de les compet猫ncies ling眉铆stiques a l’aula, pots saber-ne m茅s aqu铆. Tamb茅 pots con猫ixer tot el projecte de La Torxa al seu web.

Comparteix aquest article…

Amplia les teves compet猫ncies sobre el tema d'avui amb aquests cursos

Millora les teves compet猫ncies sobre tots els aspectes relatius a la programaci贸 did脿ctica amb els nostres cursos reconeguts pel Departament d’Educaci贸.

 • DIGITAL
  30 hores , Digital

  Genially3 min read

  Apr猫n a con猫ixer Genially des de zero amb aquest curs online amb videotutorials. Acabada la formaci贸, dominar脿s l’eina de manera experta. Amb aquest aplicatiu podr脿s crear continguts interactius聽que despertaran l’atenci贸 dels teus alumnes: presentacions, jocs, projectes i molt铆ssim m茅s. Genially 茅s un recurs ideal per fomentar la motivaci贸 i l’aprenentatge de l’alumnat, t’ajudarem a aconseguir-ho.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 30 hores , Educaci贸 Infantil

  Neuroeducaci贸 i creativitat a l’aula3 min read

  En aquest curs per a docents comprendr脿s l’estructura dels estudis neurocient铆fics que estudien com es desenvolupa la creativitat. T’oferirem diferents t猫cniques i pr脿ctiques per a potenciar la creativitat i la imaginaci贸 dels teus alumnes.

  Curs reconegut pel Departament.

 • DIGITAL
  30 hores , Digital

  Comunicaci贸 amb l’煤s de les TIC3 min read

  Aquest curs per a docents aprendr脿s a millorar la comunicaci贸 entre els tres agents del centre educatiu: docents, alumnes i fam铆lies. Establir脿s canals de di脿leg eficients aprofitant les eines digitals del present i aprendr脿s a abordar temes com la resoluci贸 de conflictes, la comunicaci贸 amb l’alumnat o les reunions entre docents.

  Curs reconegut pel Departament.

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts anteriors

Aqu铆 tens els 煤ltims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per tem脿tica des del men煤 superior
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?馃槂 Envia'ns un Whats!
Hola! 馃檵馃徏鈥嶁檧锔
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.