formació del professorat

Doquaedu arribarà a les aules en col·laboració amb La Torxa2 min read

Doquaedu, la nova metodologia d'aprenentage de la llengua, arribarà a les escoles catalanes amb la col·laboració de La Torxa.
doquaedu-la-torxa

Doquaedu, la nostra nova proposta d’aprenentatge per a centres de primària, arribarà a les escoles catalanes en col·laboració amb La Torxa. Aquesta eina educativa centrada en millorar el domini de les competències lingüístiques, es distribueix mitjançant diferents solucions que inclouen material imprès. 

Tot el material imprès dels productes de Doquaedu (Dllengua, Dlengua i Dlectura), es distribuirà a cada centre mitjançant la infraestructura logística de La Torxa; una associació sense ànim de lucre que aposta pel treball i la integració laboral de persones amb risc d’exclusió social.

Doquaedu, un projecte inclusiu en Col·Laboració amb la Torxa

Per tal que Doquaedu arribi als docents i alumnes, és necessària una infraestructura logística que ho faci possible. El material s’ha d’emmagatzemar i traslladar a cada centre, a cada aula, i és aquí on la Torxa entra en joc. La Torxa és una entitat associativa sense ànim de lucre, declarada d’Utilitat Pública. 

Una de les solucions que ofereix és la de l’emmagatzematge i el transport de tota mena de material, un servei ideal pel nostre nou projecte. A Doqua ens complau poder col·laborar amb un projecte que fomenta l’empatia, el respecte, la professionalitat i la transformació social.

Si no coneixes la nostra nova proposta educativa per la millora de les competències lingüístiques a l’aula, pots saber-ne més aquí. També pots conèixer tot el projecte de La Torxa al seu web.

Comparteix aquest article…

Amplia les teves competències sobre el tema d'avui amb aquests cursos

Millora les teves competències sobre tots els aspectes relatius a la programació didàctica amb els nostres cursos reconeguts pel Departament d’Educació.

  • 30 hores

    Genially3 min read

    Des de: 55,00
Posts anteriors

Aquí tens els últims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per temàtica des del menú superior
Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.