Què s’entèn per creativitat?

De definicions n’hi ha tantes com autors s’hi dediquen. En aquest petit post, us recomanem un vídeo molt interessant per a iniciar-se en el tema.

què s'entèn per creativitat?

De definicions n’hi ha tantes com autors s’hi dediquen. Ara bé, d’aquestes podem extreure alguns punts on la majoria dels autors coincideixen: La creativitat implica..    

La producció d'idees

La resolució de problemes

Elaboració de productes

Avui us recomanem el vídeo d’Elsa Punset que parla sobre la Creativitat i la intel·ligencia emocional. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

vols conèixer més sobre neuroeducació?

👉🏻 Et recomanem el curs de Neuroeducació i creativitat. A més, el d’Atenció a la diversitat per a aprofundir en les fases de l’aprenentatge i de les emocions.

 • 80 hores , Diversitat i educació especial

  Diversitat amb ed. emocional

  Aquest curs online d’atenció a la diversitat t’aproparàs als continguts curriculars i les competències dels alumnes tenint present el component emocional d’aquests. Mitjançant les diferents activitats del curs per a docents, et familiaritzaràs amb les competències emocionals i les aplicaràs seguint les millors estratègies.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 30 hores , Educació Infantil

  Neuroeducació i creativitat a l’aula

  En aquest curs per a docents comprendràs l’estructura dels estudis neurocientífics que estudien com es desenvolupa la creativitat. T’oferirem diferents tècniques i pràctiques per a potenciar la creativitat i la imaginació dels teus alumnes.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 30 hores , Diversitat i educació especial

  Introducció a l’educació emocional

  Incorpora diferents habilitats emocionals útils per ajudar a l’alumnat. Identifica les possibles particularitats de cada alumne i aprèn a gestionar-les per a un correcte desenvolupament dins i fora de l’aula. És un curs d’educació emocional apte per a docents de qualsevol etapa educativa.

  Curs reconegut pel Departament.