formació del professorat

La LOMCE posa fi a la Selectivitat1 min read

El Consell de Ministres va aprovar divendres passat el reial decret pel que s'estableixen els requisits d'accés i la normativa bàsica dels procediments d'admisió als ensenyaments universitaris oficials de Grau.

El Consell de Ministres va aprovar divendres passat el reial decret pel que s’estableixen els requisits d’accés i la normativa bàsica dels procediments d’admisió als ensenyaments universitaris oficials de Grau. Recordem que la LOMCE elimina la superació de les PAAU com a requisit d’accés. Seran doncs les universitats les que determinaran, conforme a diferents criteris de valoració, l’admisió als estudis de Grau.
Aquest nou sistema d’admisió als ensenyaments universitaris oficials de Grau serà d’aplicació als estudiants que hagin obtingut el títol de Batxillerat regulat per la LOMCE a partir del curs acadèmic 2017-2018. En canvi, pels estudiants dels títols de Tècnic Superior de FP, de Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny o de Tècnic Esportiu Superior, així com per als estudiants procedents de sistemes educatius estrangers, s’implantarà a partir del proper curs acadèmic 2014-2015.

Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.