Programar UD competencials

105,00

Aquesta acció formativa pretén donar pautes per a l’elaboració de les unitats didàctiques sota un enfocament competencial i de manera actualitzada amb el currículum català. Destinat a docents de primària i de secundària on cada participant disposarà dels materials i continguts de la seva etapa educativa i elaborarà una unitat didàctica de la seva especialitat. Actualitzat amb les normatives vigents, inclosa l’Ordre ENS/108/2018 d’avaluació de secundària.

Esborra

Fitxa tècnica del curs

60 hores online

6 setmanes

Internivell

Per a docents de primària i de secundària

Perfil professional

No activa cap perfil

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Nom complet: Programar unitats didàctiques competencials

Objectiu general: Dissenyar i implementar unitats didàctiques basades en un enfocament plenament competencial, a partir de l’anàlisi i l’estudi dels principis psicopedagògics de l’aprenentatge, amb la finalitat de proposar activitats didàctiques que ajudin els alumnes a desenvolupar les competències estipulades en el currículum.

Descripció

En aquesta formació, gràcies a la tècnica Real Life Learning, acompanyaràs a la Mariona, una docent on el seu centre s’ha decidit a programar competencialment. Junts, coneixereu els elements de la programació didàctica, creareu la teva pròpia programació d’aula pas a pas! Endinsa’t en la programació didàctica: la base de qualsevol metodologia d’aula!

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Fitxa tècnica detallada

(Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Informació complementària

Convocatòries de 60 hores

, , , , , , , , , , , , , ,

Periodicitat

Certificació

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • 30 hores , Digital

  Comunicació amb l’ús de les TIC

  Aquest curs està pensat per a oferir eines i estratègies pràctiques per a dur a terme al centre educatiu per a millorar la comunicació amb els tres agents que hi intervenen: companys, alumnes i famílies.

 • 40 hores , Lectura i Biblioteca

  Aprenentatge i animació de la lectura

  En aquesta formació els docents aprendran en què consisteix el procés d’ensenyament i aprenentatge de la lectura, així com diverses tècniques i dinàmiques per a propiciar l’hàbit lector a l’aula, tenint en compte les característiques d’aprenentatge de cada etapa educativa.

 • 30 hores , Diversitat i educació especial

  Introducció a l’educació emocional

  Coneix les habilitats emocionals i aprèn a ajudar a l’alumnat a identificar-les i gestionar-les per a un correcte desenvolupament dins i fora de l’aula.

 • 40 hores , Immersió lingüística

  Immersió. L’acollida de l’alumnat nouvingut

  Actualment, la realitat de molts dels nostres centres educatius destaca, sovint, per la gran diversitat d’alumnes que presenten. Alumnes de tota mena, característiques i procedències conviuen en la mateixa aula i és tasca dels docents mirar de donar resposta a cada una de les seves particularitats.
  Així doncs, amb aquest curs d’Immersió lingüística volem ajudar als docents en aquesta important missió, …