formaci贸 del professorat

Coaching per a docents1 min read

El paper del docent dins del m贸n educatiu 茅s molt ampli i complex, ja qu猫 no nom茅s es limita a transmetre coneixements, sin贸 que 茅s una pe莽a clau en el creixement emocional i personal del seu alumnat.

El Coaching per a docents

El paper del docent dins del m贸n educatiu 茅s molt ampli i complex, ja qu猫 no nom茅s es limita a transmetre coneixements, sin贸 que 茅s una pe莽a clau en el creixement emocional i personal del seu alumnat. Per millorar i dur a terme aquesta tasca amb 猫xit, el coaching聽茅s una eina important precisament perqu猫 茅s una metodologia fonamentada en el di脿leg transformador encaminat al canvi positiu.

El principal objectiu d’aquest di脿leg 茅s arribar a acords i a compromisos individuals, on cada part implicada es compromet a fer all貌 que realment vol i busca la manera de realitzar-ho. El coaching聽educatiu es centra especialment a la pr脿ctica professional dels docents per ajudar-los a establir relacions m茅s profitoses amb la resta de membres vinculats a la comunitat educativa.

Aquesta metodologia impulsa el descobriment de les capacitats pr貌pies del docent per desenvolupar aix铆 les seves habilitats i aconseguir els seus objectius com a educadors.

La finalitat, doncs, 茅s formar el professorat en els 脿mbits de l’estabilitat emocional i l’autolideratge, en relaci贸 amb els companys de feina, els alumnes i les seves fam铆lies. D’aquesta manera el docent adquireix eines per gestionar i aconseguir un clima adequat a l’aula per realitzar activitats acad猫miques amb la col路laboraci贸 i participaci贸 de les fam铆lies i els equips directius i multidisciplinars dels centres.

Coneix el coaching i la seva aplicaci贸

Profunditza tant sobre el coaching i la seva aplicaci贸 a l’aula com en t猫cniques comunicatives 煤tils i pr脿ctiques amb els cursos que et proposem 馃槈聽

  • 30 hores

    Coaching a l’aula3 min read

    Des de: 45,00
  • 30 hores

    Coaching per a docents2 min read

    Des de: 45,00
Shopping Cart
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?馃槂 Envia'ns un Whats!
Hola! 馃檵馃徏鈥嶁檧锔
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.