formació del professorat

8 portals on trobar dibuixos per pintar descarregables4 min read

T'oferim diferents webs on trobaràs dibuixos per pintar descarregables pel teu alumnat, en PDF i sense necessitat de registre previ.
dibuixos per pintar descarregables

Per a tots els mestres que treballeu amb infants, sempre és molt útil tenir guardades pàgines webs que puguin servir per obtenir dibuixos per pintar infantils. Ja sigui per tenir varietat de dibuixos com per trobar-ne de concrets sobre algun tema que s’estigui treballant a l’aula. Avui us fem un recull de 8 portals on trobar dibuixos per pintar descarregables, perquè sempre els tingueu a mà quan els necessiteu!

Dibujos.net

Al portal Dibujos.net  podreu trobar diferents categories de dibuixos per pintar, que us facilitaran la cerca. Aquest portal, no només permet imprimir els dibuixos sinó que, a més, ofereix dibuixos per pintar online. Així que si disposeu de PDI o tauletes a l’aula, us poden ser de molta utilitat!

dibujospuntonet

Planeta dibujos

A Planeta dibujos, sobretot trobareu dibuixos per imprimir relacionats amb pel·lícules o dibuixos animats. Com per exemple Els Increïbles, Dumbo, El Llibre de la Selva… Perfectes per tenir-los a mà si parleu d’aquests personatges. A part, tots sabem que sempre és més fàcil que l’alumnat s’animi a treballar si li oferim material relacionat amb els seus gustos i aficions.

planetadibu

Pocoyó

A la pàgina de Pocoyó podreu trobar dibuixos per pintar relacionats amb els personatges de la sèrie de dibuixos. Però també, amb el mateix estil gràfic, altres temàtiques, com per exemple dibuixos d’animals, d’aliments, de nombres i de lletres! A més, també hi ha l’opció d’utilitzar els dibuixos per pintar online directament sobre una PDI i dibuixar-hi directament amb el programa que incorpora la pàgina web.

pocoyo

Supercoloring

A Supercoloring podreu trobar dibuixos per imprimir de tota mena (de dibuixos animats, de contes…) però el que destaca d’aquesta pàgina és el nivell de realisme de les seccions d’animals, de fruites, de flors, de vehicles… Aquests dibuixos aniran molt bé per tal que l’alumnat vagi veient les característiques dels animals i poder-ho treballar amb més detall.

supercoloring

Edufichas

A Edufichas  trobareu imatges per a pintar organitzats per temàtiques. La particularitat principal és que podreu descarregar cada temàtica en uns quaderns en format PDF amb totes les imatges de la temàtica, com per exemple: unicorns, dinosaures, gossos, cavalls, personatges de conte com dracs o princeses i molt més…

edufichas

Juegos infantiles

A Juegos infantiles s’han agrupat els dibuixos per pintar per a nens en diferents categories, com ara animals, aliments, natura, el cos humà, però també amb categories més generals com dibuixos de la família, de cases, de l’escola… Un tret que el fa diferent és l’existència d’una categoria que agrupa dibuixos Pixel Art, on els infants hauran de reproduir la imatge pintant els quadrats.

juegosinfantiles

El parque de los dibujos

A El Parque de los dibujos hi ha totes les categories que us pugueu imaginar de dibuixos per imprimir. Des de les professions i les fruites fins a fades i obres d’art famoses. És en aquesta darrera categoria on es pot trobar la Mona Lisa, el retrat de Vincent van Gogh i també les Senyoretes d’Avinyó. Una bona opció si aquests temes els treballeu amb els infants.

elparquedelosdibujos

pequeocio

A la pàgina de Pequeocio es poden trobar moltes categories per dibuixos per pintar per a nens, des de festivitats com Halloween, Nadal i Reis Mags però també dibuixos pel dia de la mare i del pare. Hi ha dues seccions molt interessants, una d’elles mostra com dibuixar animals de forma fàcil i, l’altra com fer dibuixos graciosos per a infants. No us les perdeu!

pequeocio

Per acabar

Esperem que aquesta selecció de pàgines web dibuixos per pintar infantils us sigui d’utilitat. Però si teniu ganes d’aprofundir-hi encara més, us recomanem el curs de Plàstica inicial on aprendràs eines i estratègies pràctiques per a fomentar l’educació artística a les etapes d’Educació Infantil i de Primària. I per acabar, una xerrada TED on expliquen els beneficis de practicar el dibuix. Fins ben aviat!

Comparteix aquest article…

Amplia les teves competències sobre el tema d'avui amb aquests cursos

Millora les teves competències sobre tots els aspectes relatius a la programació didàctica amb els nostres cursos reconeguts pel Departament d’Educació.

  • 30 hores

    Plàstica inicial3 min read

    Des de: 45,00
  • 30 hores

    Plàstica avançat3 min read

    Des de: 45,00
Posts anteriors

Aquí tens els últims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per temàtica des del menú superior
Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.