Manualitats de Halloween fàcils per l’escola

Us proposem una manualitat de Halloween dissenyada amb paper craft, amb els retallables disponibles en PDF descarregar-los.

Com molt bé sabreu, Halloween (o la Castanyada) és una magnífica ocasió per treballar les manualitats a l’aula. Si no teniu recursos disponibles o necessiteu idees, a continuació us oferim un exemple d’exercici ràpid i senzill, pel qual només necessitareu ingredients bàsics que probablement ja teniu a classe.

Per aquest 2021, hem pensat que la nostra manualitat de Halloween siguin diferents figures temàtiques realitzades amb goma eva. Les podeu disposar per l’aula com vulgueu: penjant-les a la paret individualment, agrupant-les en fila o penjant-les en grup amb una corda, en disposició horitzontal. Feu servir la creativitat!

Manualitats de Halloween - Materials

Per aquesta manualitat de Halloween necessitareu:

 1. Goma eva de diferents colors (alguna amb purpurina, si pot ser)
 2. Fil negre elàstic
 3. Cinta de doble cara per enganxar les figures
 4. Tisores
 5. Ulls decoratius de plàstic
manualitats halloween materials

Manualitats de halloween - recursos descarregables

Per facilitar-vos la feina, us oferim les nostres figures com a recurs descarregable en format PDF. Són plantilles preparades per utilitzar-se com a retallables a l’aula i les podeu previsualitzar a continuació.

Retallables de Halloween

Com podeu observar, les plantilles inclouen una carabassa, un fantasma, un gat, un barret de bruixa i un ratpenat. Els podeu descarregar fent clic al botó inferior.

Manualitats de Halloween - pas a pas

A continuació us detallem com fer les manualitats de Halloween que us proposem. Són uns passos molt senzills!

 • Descarregueu i imprimiu les plantilles
 • Escolliu el color del material a retallar en funció de la figura. A cadascuna de les plantilles trobareu una indicació sobre el color a utilitzar.
 • Retalleu el contorn de les figures seguint la línia de punts.
 • Decoreu les figures amb goma eva, pintura acrílica, gomets, ulls de plàstic o tot allò que se us acudeixi.
 • Enganxeu totes les parts i formeu grups.
 • Decoreu la classe!

Manualitats de halloween - com decorar la classe

Ara que ja teniu les manualitats de Halloween fetes, és moment de decorar la classe. Podeu fer-ho de múltiples maneres: penjant-los individualment per la paret, fent servir un fil per unir-los en vertical o, com podeu veure a la següent imatge, penjar-los com una garlanda. Creativitat al poder!

manualitats halloween 2021

Per acabar...

Després d’aquest exercici amb recursos descarregables, volem despedir-nos amb aquest vídeo d’un taller creatiu sobre la castanyada, on veureu tècniques semblants a les que hem utilitzat nosaltres. Esperem haver-vos ajudat a tenir noves idees, ens llegim aviat!

Comparteix aquest article…

Comparteix a whatsapp
Comparteix a twitter
Comparteix a facebook
Comparteix a pinterest
Comparteix a linkedin

Amplia les teves competències amb aquests cursos

Millora la comunicació entre tots els components del centre educatiu, utilitza eines digitals o refina les teves capacitats docents amb els nostres cursos del perfil professional de Metodologies Globalitzades.

 • Educació Secundària , Píndoles formatives gratuïtes

  Introducció a la comunicació

  A través d’aquesta píndola formativa es pretén fer una introducció a la importància de la comunicació en els centres educatius i de conèixer les maneres de comunicar-nos amb companys, alumnes i famílies. Es tracta de l’apartat introductori del curs “Introducció amb l’ús de les TIC”, de 30 hores, on establim les bases de la formació.

 • 60 hores , Educació Infantil

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 30 hores , Educació Infantil

  Plàstica avançat

  En aquest curs de plàstica per a docents aprofundiràs en diferents tècniques artístiques amb diversos tipus de papers i materials de construcció. Al mòdul final, integraràs les activitats artístiques en qualsevol unitat didàctica no relacionada directament amb les arts plàstiques.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 30 hores , Educació Infantil

  Plàstica inicial

  En aquest curs de plàstica per a docents, aprendràs eines i estratègies pràctiques per a fomentar l’educació artística a les etapes d’Educació Infantil i de Primària. Fomentaràs l’experimentació, la creativitat i l’intercanvi de treballs a classe. En aquest curs duràs tot el contingut teòric a la pràctica.

  Curs reconegut pel Departament.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts anteriors

Aquí tens els últims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per temàtica des del menú superior
avaluar amb rúbriques

Avaluar amb rúbriques

Si necessites saber què és una rúbrica, com fer-ne una i quines alternatives a aquest model d’avaluació hi ha, t’ajudem.

Que es edmodo

Què és Edmodo

T’ajudem a conèixer Edmodo, una de les plataformes digitals més útils a l’aula per comunicar-te amb l’alumnat de manera òptima.