Sumem amb les Regletes de Cuisinaire

Com ja sabreu, una de les assignatures on l'assimilació de continguts és més complicada és la de matemàtiques. Les sumes, les restes, les multiplicacions i operacions més complexes com el càlcul del màxim comú divisor o el mínim comú múltiple es poden entendre més fàcilment utilitzant les Regletes de Cuisinaire.

Si no les coneixeu, es tracta d’un joc de barres de fusta de diferent mida i color, on cadascuna representa un nombre de l’1 al 10. Mitjançant composicions visuals de diferents tipus, es poden treballar totes aquestes operacions d’una manera molt més fàcil per l’alumne. 

Índex del post

Sumem amb les Regletes de Cuisinaire

En el següent vídeo us ajudem a treballar amb regletes des de zero, començant amb la suma. Aquest serà el primer d’una sèrie de clips on tractarem les següents operacions: sumes, restes, multiplicacions, divisions, mínim comú múltiple i màxim comú divisor. Avui, però, comencem amb la suma mitjançant les Regletes de Cuisinaire. Si us agrada, compartiu-lo!

Vols començar a treballar amb regletes?

Et proporcionem l’enllaç de compra d’Amazon, per si vols començar a utilitzar-les!

Comparteix aquest article…

Comparteix a whatsapp
Comparteix a twitter
Comparteix a facebook
Comparteix a pinterest
Comparteix a linkedin

Quins cursos et poden ajudar?

Crea programacions didàctiques i programacions basades en projectes per a treballar aquests i més temes. 

 • 60 hores , Educació Infantil

  Treball per projectes

  En aquest curs de treball per projectes, aprendràs a elaborar, revisar i validar propostes de treball. Ho faràs mitjançant el coneixement i l’anàlisi de les seves particularitats pedagògiques, sempre amb l’objectiu de fer que l’aprenentatge dels alumnes sigui significatiu. És un curs de treball per projectes apte per infantil, primària i secundària.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 60 hores , Educació Primària

  Programació de primària i secundària

  Aprèn a elaborar unitats didàctiques sota un enfocament competencial i de manera actualitzada amb el currículum català. Disposaràs dels materials i continguts de la teva educativa i elaboraràs una unitat didàctica de la teva especialitat.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 60 hores , Educació Primària

  Avaluació: Dianes, rúbriques i portafolis

  Els canvis curriculars actuals requereixen d’una nova mirada envers una avaluació no només formativa, sinó una avaluació cada cop més formadora. Aquest canvi de mirada ens permetrà desenvolupar un currículum per competències, així com una millor atenció a la diversitat.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 30 hores , Educació Infantil

  Programació Educació Infantil

  Reconeix les característiques bàsiques que ha de tenir una unitat didàctica elaborada en capacitats i identifica, selecciona i combina adequadament els seus elements bàsics, així com escriu els objectius i criteris d’avaluació en clau de capacitats.

  Curs reconegut pel Departament.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts anteriors

Aquí tens els últims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per temàtica des del menú superior
avaluar amb rúbriques

Avaluar amb rúbriques

Si necessites saber què és una rúbrica, com fer-ne una i quines alternatives a aquest model d’avaluació hi ha, t’ajudem.

Que es edmodo

Què és Edmodo

T’ajudem a conèixer Edmodo, una de les plataformes digitals més útils a l’aula per comunicar-te amb l’alumnat de manera òptima.