Programació i Avaluació en Educació Secundària

Des de: 200,00

Curs de 100 hores on aprendràs des de les bases de la programació didàctica, centrada en educació secundària, fins a conèixer com avaluar amb rúbriques, dianes i portafolis. Es tracta de la unió dels dos cursos del nostre catàleg: Programació didàcticaEines d’Avaluació

Curs reconegut pel Departament.

Actualment aquest curs està esgotat i no està disponible en cap edició.

Fitxa tècnica del curs

100 hores online

10 setmanes

Secundària

Per a docents d'educació secundària

Curs reconegut

Formació aprovada pel Departament d'Educació

Perfil professional

No activa cap perfil

-5€ per doqualumnis

Antics alumnes

Objectius de la formació

 1. Dissenyar i implementar unitats didàctiques basades en un enfocament plenament competencial, a partir de l’anàlisi i l’estudi dels principis psicopedagògics de l’aprenentatge, amb la finalitat de proposar activitats didàctiques que ajudin els alumnes a desenvolupar les competències estipulades en el currículum de secundària.
 2. Dissenyar i implementar tres eines de recollida d’evidències d’aprenentatge amb la finalitat d’ajudar a avaluar els indicadors d’avaluació proposats en la programació d’aula.
Descripció

Aquesta acció formativa pretén donar pautes per a l’elaboració de les unitats didàctiques per a l’etapa d’educació secundària sota un enfocament competencial i de manera actualitzada amb el currículum català. A més, es complementa amb quatre mòduls centrats en l’avaluació, proporcionant eines pràctiques per a dur-ho a terme a l’aula: La rúbrica, la diana i el portafoli.

Clica la pestanya amb la informació que t’interessi conèixer.

Certificació

(Toca per a veure més)

Limitació en les hores de formació

🏅Reconegut pel Departament d'Educació com a formació permanent del professorat.
📌 Si la teva intenció és presentar el certificat del curs perquè sumi punts per a oposicions, concurs de trasllats, triennis, etc. has de conèixer que, en aquests tràmits, el Departament d'Educació limita els mèrits de formació online a 10 h setmanals i cada curs ocupa aquest temps. Et recomanem realitzar els cursos d'un en un.
🤷🏼‍♀️ Més info

Treball per projectes

Fitxa tècnica (Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Eines d'avaluació

Fitxa tècnica (Toca per a veure més)

Descarrega't tota la informació del curs

Vols aprofundir més en la formació? Descarrega't la fitxa completa aquí.
📥 Fitxa descarregable

Ressenyes

Encara no hi ha comentaris.

Només els alumnes connectats que s'hagin inscrit a aquesta formació poden deixar una ressenya. Després d'inscriure't i cursar-lo t'animem a valorar-lo 😊.

També et pot interessar…

 • Metodologies globalitzades , 60 hores

  Aprenentatge cooperatiu

  L’aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l’aprenentatge de qualsevol contingut en el context escolar. En aquest curs online per a docents, aprendràs diversos mètodes i tècniques per potenciar el treball en equip, fent que l’alumne sigui un agent actiu.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Metodologies globalitzades , 100 hores

  Treball per projectes i avaluació

  Es tracta de la unió de dos dels cursos més interessants que oferim a Doqua per l’edició de l’Escola d’EstiuTreball per Projectes i Eines d’Avaluació, oferint així un curs de 100 hores de formació integral de l’alumnat.

  Curs reconegut pel Departament.

 • Lectura i Biblioteca , Cursos +

  Animació de la lectura i la biblioteca escolar (Curs +)

  En aquesta edició especial limitada a les escoles d’Estiu i d’Hivern hem unit les dues formacions de lectura i de biblioteca del nostre catàleg. En aquest Curs + aprendràs tots els continguts relatius a l’organització i la gestió de la biblioteca escolar i disposaràs d’una sessió en directe amb la tutora de la formació.

  Curs reconegut pel Departament.