formaci贸 del professorat

5 principis del coaching per a docents1 min read

Els 5 principis del coaching educatiu

El docent ha d’evolucionar i passar de ser un simple transmissor d’informaci贸 ha ser un suport fonamental en el desenvolupament, aprenentatge i creixement dels alumnes. El聽coaching per a docents t茅 la finalitat de millorar el rendiment del professor en l’activitat que realitza. Aquesta disciplina de creixement personal i professional aporta 5 principis inseparable de l’activitat educativa:

 1. Potencial: el coaching educatiu es centra en el potencial de cadascun dels alumnes, tracta d’impulsar aquest potencial i, un cop detectat, fer que sigui sostenible en el temps.
 2. Consci猫ncia: el docent, enlloc de donar ha ordres als seus alumnes ha de transformar l’obligaci贸 per implicaci贸, responsabilitat personal i elecci贸. Es tracta d’augmentar la independ猫ncia i la responsabilitat dels estudiants.
 3. Responsabilitat personal: quanta m茅s consci猫ncia adquireixen els alumnes, m茅s independ猫ncia i capacitat de decidir i resoldre tindran davant els problemes. La seva capacitat d’elecci贸 tamb茅 millorar脿 el seu autoconcepte i la seva autoestima.
 4. Feedback:聽aquest element 茅s la retroalimentaci贸, tota la informaci贸 que obtens de l’entorn m茅s proper i de les experi猫ncies que vius. El feedback ajuda els alumnes a prendre consci猫ncia d’ells mateixos i millora la seva percepci贸 de la realitat, incidint positivament en el seu rendiment.
 5. Qualitats del coach aplicables al docent: paci猫ncia, imparcialitat, suport, inter猫s, escolta activa, percepci贸, consci猫ncia d’un mateix, atenci贸, bona mem貌ria.

Quins cursos et poden ajudar?

馃憠馃徎 Vols con猫ixer m茅s en profunditat el coaching i la millora de la comunicaci贸 a  l’aula? T’oferim tres formacions que et poden ser d’inter猫s.

 • 30 hores

  Coaching a l’aula3 min read

  Des de: 45,00
 • 30 hores

  Coaching per a docents2 min read

  Des de: 45,00
Shopping Cart
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?馃槂 Envia'ns un Whats!
Hola! 馃檵馃徏鈥嶁檧锔
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.