formació del professorat

Us proposem 2 disfresses per Carnestoltes3 min read

Ja prepareu les activitats de Carnestoltes? Si és així, us oferim un parell d'idees amb aquests materials que sortegem. Participeu!
disfressa manualitat jovi

Des de Doqua sabem que el dia de Carnestoltes és una celebració que comporta molta feina per part del docent. Podeu preparar activitats, organitzar tallers i, com és habitual, dissenyar les disfresses per Carnestoltes que els vostres alumnes dissenyaran i vestiran aquest any. 

 

Per ajudar-vos, hem decidit oferir-vos un parell d’idees, dues disfresses per Carnestoltes dissenyades per la tutora dels nostres cursos de plàstica que utilitzen els materials del sorteig que oferim amb Jovi ara mateix, us podeu inscriure aquí.  Voleu aprendre a fer-les? Seguiu llegint!

Materials per les disfresses de carnestoltes

Les disfresses que Carnestoltes que hem dissenyat són dues: la disfressa de Pluja i la disfressa d’Arc de Sant Martí. Per fer-les hem utilitzat

  • 1 Estoig de 12 retoladors per pintar tèxtil JOVIDECOR Textil 
  • 1 Caixa de maquillatge JOVI Face Paint
  • 6 bots de pintura acrílica JOVIDECOR Acryl
  • 2 Samarretes blanques
  • Goma eva blanca i blava

disfresses de carnestoltes 2022

La Disfressa de pluja

Per la disfressa de pluja pintarem una gota al full de goma eva, tot utilitzant pintura acrílica a base d’aigua i apta per a tèxtil, com la del sorteig. Les altres gotes més petites de la samarreta blanca les pintarem amb retoladors aptes per tèxtil com aquestsA part d’això, retallarem un parell de núvols de goma eva, un de blau i un de blanc, els quals conformaran la part del cap de la disfressa. Per enganxar-los, us recomanem fer servir silicona calenta. Recordeu que heu de retallar una cinta blava de goma eva per fer la corona!

disfresses de carnestoltes carnaval

Pel que fa al maquillatge, podeu fer ús tant de la mateixa pintura acrílica com els materials del baül de maquillatge del sorteig. Nosaltres hem fet servir el maquillatge. En aquesta disfressa de carnestoltes en concret només us farà falta dibuixar tres o quatre gotes.

Aquí teniu el resultat!

disfresses de carnestoltes 3

Amb tot això ja heu de tenir la disfressa llesta. Resumint, els materials necessaris seran aquests:

  • Pintura acrílica amb base d’aigua
  • 1 samarreta
  • Goma eva i tisores
  • Silicona calenta o cola
disfressa manualitat

La Disfressa d'arc de sant martí

Per la disfressa d’arc de Sant Martí utilitzarem retoladors per pintar la samarreta. Nosaltres hem fet servir els Jovidecor Textil del sorteig. A part d’això, tornarem a fer ús del maquillatge per la part superior de la disfressa. En aquest cas no hi ha més materials per la part superior, però fareu servir molts més colors que amb la primera disfressa. 

disfressa carnestoltes 6

Amb tot això ja heu de tenir la disfressa llesta. Resumint, els materials necessaris seran aquests:

  • Pintura acrílica amb base d’aigua
  • 1 samarreta
  • Retoladors àptes per tèxtil
disfressa carnestoltes

Per acabar...

Doncs res més! Esperem haver-vos oferit un parell d’idees interessants per la vostra disfressa de Carnestoltes. Us recordem que podeu optar als materials amb els quals hem dissenyat la disfressa inscrivint-vos al nostre sorteig d’Instagram.

Abans d’acomiadar-nos, us deixem amb un parell de posts relacionats amb les manualitats. D’una banda, podeu donar un cop d’ull a les diferents manualitats de Sant Jordi que us proposem aquí. I per acabar, també us compartim aquests recursos de cal·ligrafia per l’escola i per casa

Ens tornem a llegir ben aviat!

disfressa manualitat jovi

Comparteix aquest article…

Amplia les teves competències sobre el tema d'avui amb aquests cursos

Millora la comunicació entre tots els components del centre educatiu, utilitza eines digitals o refina les teves capacitats docents amb els nostres cursos del perfil professional de Metodologies Globalitzades.

  • 30 hores

    Plàstica inicial3 min read

    Des de: 45,00
  • 30 hores

    Plàstica avançat3 min read

    Des de: 45,00

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts anteriors

Aquí tens els últims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per temàtica des del menú superior
Cistella de la compra
Obrir WhatsApp
1
Necessites ajuda?😃 Envia'ns un Whats!
Hola! 🙋🏼‍♀️
Envia'ns un missatge amb el teu dubte i et contestarem de dill-div de 9 a 15h.