Recursos educatius imprimibles: repàs d’anglès ludificat2 min read

Seguim oferint-te recursos educatius imprimibles. Avui repassem l'anglès amb una graella on gamifiquem l'aprenentatge.
imprimibles-angles-ludificat

Si necessites recursos educatius imprimibles, des de Doqua t’oferim diferents PDF encarats a l’avaluació, les rutines de pensament, el treball cooperatiu i molt més. El d’avui està centrat en el repàs de la llengua anglesa mitjançant una divertida graella.

L’alumne hi trobarà diferents files on parlar de si mateix, de les seves aficions, de llocs o de coses diverses. Està pensada per realitzar-se en grups petits i t’oferim tres maneres d’utilitzar-la fent que els alumnes es diverteixin. Recorda que pots previsualitzar l’imprimible o descarregar-lo directament polzant el botó de “descarregar”. Esperem que et sigui útil!

L'imprimible en PDF

Repàs d'anglès ludificat

🔸Edat: cicle mitjà 
🔸Objectiu: repassar l’anglès de manera divertida
🔸Pots ampliar continguts al curs d’AICLE inicial

Més recursos educatius

Recorda que si vols més recursos, aquí disposes del post on recullim tots els imprimibles publicats per Doqua.

Per acabar, volem acomiadar-nos amb més recursos que et poden resultar útils. Són recursos educatius imprimibles, eines TIC, reculls d’apps per a docents i d’altres publicacions que et poden servir:

Comparteix aquest article…

Comparteix a whatsapp
Comparteix a twitter
Comparteix a facebook
Comparteix a pinterest
Comparteix a linkedin

Amplia les teves competències sobre el tema d'avui amb aquests cursos

Millora les teves competències sobre tots els aspectes relatius a la programació didàctica amb els nostres cursos reconeguts pel Departament d’Educació.

 • 60 hores , Educació Primària

  Avaluació: Dianes, rúbriques i portafolis<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">3</span> min read</span>

  Els canvis curriculars actuals requereixen d’una nova mirada envers una avaluació no només formativa, sinó una avaluació cada cop més formadora. Aquest canvi de mirada ens permetrà desenvolupar un currículum per competències, així com una millor atenció a la diversitat.

  Curs reconegut pel Departament.

 • 30 hores , Educació Infantil

  Programació Educació Infantil<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">2</span> min read</span>

  Reconeix les característiques bàsiques que ha de tenir una unitat didàctica elaborada en capacitats i identifica, selecciona i combina adequadament els seus elements bàsics, així com escriu els objectius i criteris d’avaluació en clau de capacitats.

  Curs reconegut pel Departament.

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Posts anteriors

Aquí tens els últims articles que hem publicat.

Recorda que pots filtrar-los per temàtica des del menú superior